Πλοία από Μπάρι για Πάτρα

Πλοία από Μπάρι για Πάτρα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Μπάρι για Πάτρα. Η διαδρομή από Μπάρι για Πάτρα είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα ξεκινώντας από την νότια Ιταλία. Τα σύγχρονα πλοία των SUPERFAST FERRIES σας μεταφέρουν με ασφάλεια και ταχύτητα στον προορισμό σας.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μπάρι για Πάτρα


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Μπάρι για Πάτρα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια του Μπάρι ή της Πάτρας?


Λιμάνια στο δρομολόγιο Μπάρι Πάτρα

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Μπάρι για Πάτρα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Μπάρι Πάτρα


Η διαδρομή από Μπάρι για Πάτρα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Σε περιόδους Υψηλής ζήτησης υπάρχουν έως και δύο αναχωρήσεις από την παρακάτω εταιρία:

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι του Μπάρι ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Πάτρα από το λιμάνι του Μπάρι μεταξύ 18:00 έως τις 21:00.

Camping On Board

Η SUPERFAST FERRIES προσφέρει στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board.

Γραμμή Μπάρι – Πάτρα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Superfast Ferries 2014 – Camping on BoardSuperfast Ferries 2014 – Camping on Board - Superfast Ferries 2014 – Camping on Board Επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το τροχόσπιτό σας από Ελλάδα προς Ιταλία; Η SUPERFAST FERRIES στηρίζει την επιλογή σας προσφέροντας την υπηρεσία Camping on... Περισσότερα
  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Superfast Ferries 2014 – Οικογενειακή προσφοράSuperfast Ferries 2014 – Οικογενειακή προσφορά - Superfast Ferries – Οικογενειακή προσφορά 2014 Γιατί να ταξιδέψετε μόνος σας αφού μπορείτε να ταξιδέψετε από Ελλάδα προς Μπάρι με την οικογένειά σας στις οικονομικότερες τιμές; Επωφεληθείτε από την οικογενειακή... Περισσότερα
  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Superfast Ferries 2014 – Προσφορά για ATS ή ΚατάστρωμαSuperfast Ferries 2014 – Προσφορά για ATS ή Κατάστρωμα - Superfast Ferries 2014 – Προσφορά για καθίσματα αεροπορικού τύπου ή κατάστρωμα Ταξιδεύετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας στο Κατάστρωμα ή σε Καθίσματα Αεροπορικού Τύπου; Κλείστε μαζί τα εισιτήριά... Περισσότερα
  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Superfast Ferries 2014 – Παιδική ΈκπτωσηSuperfast Ferries 2014 – Παιδική Έκπτωση - Superfast Ferries 2014 – Παιδική Έκπτωση Ταξιδέψτε με την οικογένεια και τα παιδιά σας στις οικονομικότερες τιμές! Η SUPERFAST FERRIES προσφέρει τη μοναδική έκπτωση 50% σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών... Περισσότερα
Πλοία από Μπάρι για Πάτρα: Τελευταίες Προσφορές