Πλοία από Μπάρι για Πάτρα

Πλοία από Μπάρι για Πάτρα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Μπάρι για Πάτρα. Η διαδρομή από Μπάρι για Πάτρα είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα ξεκινώντας από την νότια Ιταλία. Τα σύγχρονα πλοία των SUPERFAST FERRIES σας μεταφέρουν με ασφάλεια και ταχύτητα στον προορισμό σας.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μπάρι για Πάτρα


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Μπάρι για Πάτρα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια του Μπάρι ή της Πάτρας?


Λιμάνια στο δρομολόγιο Μπάρι Πάτρα

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Μπάρι για Πάτρα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Μπάρι Πάτρα


Η διαδρομή από Μπάρι για Πάτρα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Σε περιόδους Υψηλής ζήτησης υπάρχουν έως και δύο αναχωρήσεις από την παρακάτω εταιρία:

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι του Μπάρι ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Πάτρα από το λιμάνι του Μπάρι μεταξύ 18:00 έως τις 21:00.

Camping On Board

Η SUPERFAST FERRIES προσφέρει στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board.

Γραμμή Μπάρι – Πάτρα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Anek Superfast 2015 – Single Cabin DiscountAnek Superfast 2015 – Single Cabin Discount - SINGLE OCCUPANCY Θα θέλατε να ταξιδέψετε στην άνεση μιας καμπίνας αποκλειστικά για δική σας χρήση? Κλείστε τώρα μία 2κλινη εσωτερική ή εξωτερική καμπίνα με την ANSF και πληρώστε μόλις 50%... Περισσότερα
  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Anek-Superfast 2015 – Νεανική ΠροσφοράAnek-Superfast 2015 – Νεανική Προσφορά - Anek-Superfast 2015 – 20% YOUTH (ANCONA) / 20% YOUTH (BARI & VENICE) H ANEK-SUPERFAST βρίσκεται πάντα κοντά και στους νέους επιβάτες 13-25 ετών αλλά και στους φοιτητές με την διεθνή... Περισσότερα
  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Anek-Superfast 2015 – Προσφορά Pure cabinsAnek-Superfast 2015 – Προσφορά Pure cabins - Anek-Superfast 2015 – Pure cabins (available on SFXI only) Η ANSF έχει τη λύση και για όσους επιβάτες δυσκολεύονται να ταξιδέψουν με μέσα μαζικής μεταφοράς εξαιτίας κάποιας αλλεργίας ή αναπνευστικού... Περισσότερα
  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Anek-Superfast 2015 – Προσφορά GroupAnek-Superfast 2015 – Προσφορά Group - Anek-Superfast 2015 – Προσφορά Group Εάν είστε ταξιδιωτικός πράκτορας ή απλά ο αρχηγός μιας ομάδας που διοργανώνει εκδρομή για 16+ επιβάτες, ζητήστε μια προσφορά με την Anek-Superfast. Ειδικοί ναύλοι είναι... Περισσότερα
Πλοία από Μπάρι για Πάτρα: Τελευταίες Προσφορές