Πλοία από Μπάρι για Πάτρα

Πλοία από Μπάρι για Πάτρα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Μπάρι για Πάτρα. Η διαδρομή από Μπάρι για Πάτρα είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα ξεκινώντας από την νότια Ιταλία. Τα σύγχρονα πλοία των SUPERFAST FERRIES σας μεταφέρουν με ασφάλεια και ταχύτητα στον προορισμό σας.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μπάρι για Πάτρα


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Μπάρι για Πάτρα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια του Μπάρι ή της Πάτρας?


Λιμάνια στο δρομολόγιο Μπάρι Πάτρα

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Μπάρι για Πάτρα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Μπάρι Πάτρα


Η διαδρομή από Μπάρι για Πάτρα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Σε περιόδους Υψηλής ζήτησης υπάρχουν έως και δύο αναχωρήσεις από την παρακάτω εταιρία:

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι του Μπάρι ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Πάτρα από το λιμάνι του Μπάρι μεταξύ 18:00 έως τις 21:00.

Camping On Board

Η SUPERFAST FERRIES προσφέρει στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board.

Γραμμή Μπάρι – Πάτρα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Anek-Superfast 2016 – Έκπτωση σε Δρομολόγια ΕσωτερικούAnek-Superfast 2016 – Έκπτωση σε Δρομολόγια Εσωτερικού - Anek-Superfast 2016 – Έκπτωση σε Δρομολόγια Εσωτερικού Αν ταξιδεύετε από την Ιταλία στην Ελλάδα με πλοίο και συνεχίζετε σε ένα από τα ελληνικά νησιά, η Anek-Superfast σας προσφέρει μια επιπλέον... Περισσότερα
  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Anek-Superfast 2016 – Μονόκλινη ΚαμπίναAnek-Superfast 2016 – Μονόκλινη Καμπίνα - Anek-Superfast 2016 – Μονόκλινη Καμπίνα Εάν ταξιδεύετε μόνος/η και δεν θέλετε να μοιραστείτε την καμπίνα με άλλον/ους επιβάτη/ες επιλέξτε την πιο άνετη λύση – μια καμπίνα για τον εαυτό σας.... Περισσότερα
  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Anek-Superfast 2016 – Καμπίνες PUREAnek-Superfast 2016 – Καμπίνες PURE - Anek-Superfast 2016 – Καμπίνες PURE Εάν έχετε αλλεργία ή αναπνευστικό πρόβλημα και είστε λίγο επιφυλακτικοί με τις δημόσιες μεταφορές γενικά, η Anek-Superfast έχει τη λύση για εσάς. Ένας περιορισμένος αριθμός... Περισσότερα
  • Πλοία από Μπάρι για Πάτρα - Anek-Superfast 2016 – Προσφορές για ΓκρουπAnek-Superfast 2016 – Προσφορές για Γκρουπ - Anek-Superfast 2016 – Προσφορές για Γκρουπ Υπάρχουν διαθέσιμες ειδικές τιμές για ομάδες 16 ή περισσότερων επιβατών. Εάν είστε ταξιδιωτικός πράκτορας ή απλά ο αρχηγός της ομάδας και διοργανώνετε μια εκδρομή... Περισσότερα
Πλοία από Μπάρι για Πάτρα: Τελευταίες Προσφορές