Λιμάνι Πάτρας

Λιμάνι Πάτρας

Στο on line σύστημά μας θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια, λιμάνια και διαθεσιμότητα για την Πάτρα.

Η πόλη της Πάτρας με το ομώνυμο λιμάνι βρίσκετε στο νομό Αχαΐας και είναι η πρωτεύουσα της περιφέρειας της δυτικής Ελλάδας. Από το λιμάνι της Πάτρας εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια για Μπάρι, Μπρίντιζι, Ανκόνα και Βενετία, όπως επίσης και για Κέρκυρα, Παξούς και Αντίπαξους.

Δρομολόγια για Πάτρα και On Line Κρατήσεις


Κλείστε τα εισιτήριά σας από και προς την Πάτρα με πλοίο στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Το σύστημα κρατήσεών μας, σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την πιο οικονομική τιμή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τρέχουσες προσφορές της κάθε ναυτιλιακής εταιρίας.

Υπάρχουν όλο το χρόνο εκπτώσεις, καθώς και εποχιακές προσφορές από και προς την Ηγουμενίτσα και περιλαμβάνονται στην προσφορά, ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους ή την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας στις διακοπές σας.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Πάτρα


Πλοία από Πάτρα για Ιταλία. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Πάτρας και τα λιμάνια της Ιταλίας.

Πλοία από Πάτρα για τα νησιά του Ιονίου.
Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Πάτρας στην Ελλάδα και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο από ή προς την Πάτρα; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές θα τα βρείτε εδώ:

Εναλλακτικές επιλογές στα δρομολόγια της Πάτρας


Ψάχνετε για ένα πλοίο από κάποιο άλλο λιμάνι στην Ελλάδα;

Κανένα πρόβλημα – Παράλληλα με τα δρομολόγια για την Πάτρα προσφέρουμε επίσης πληροφορίες και δυνατότητες κράτησης και για τα υπόλοιπα λιμάνια στην Ελλάδα. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο λιμάνι, και θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με πλοία και συνδέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο, Σαρδηνία, Μάλτα, Σικελία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.