• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Anek Superfast 2017 – Προσφορά Early Booking

Anek – Superfast Ferries - πληροφορίες & φωτογραφίες29-11-2016

Anek Superfast 2017 - Προσφορά Early BookingΤαξιδέψτε με πλοίο το 2017 και επωφεληθείτε από την έκπτωση Early booking της Anek-Superfast!

H Anek-Superfast προσφέρει 20% έκπτωση αν αγοράσετε τα εισιτήριά σας έως 28 Φεβρουαρίου 2017!

Επισκεφτείτε την Αγκώνα, τη Βενετία και το Μπάρι και απολαύστε ένα άνετο ακτοπλοϊκό ταξίδι στις χαμηλότερες τιμές!

Η προσφορά έχει λήξει
σχετικές ή περισσότερες προσφορές - Anek – Superfast Ferries...
Όροι και Προϋποθέσεις

Περίοδος κρατήσεων: Έως 28 Φεβρουαρίου 2017
Ισχύει για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής: μεταξύ 05.12.2016 – 31.12.2017
Επιβεβαίωση & έκδοση εισιτηρίων: Έως 28 Φεβρουαρίου 2017

Ανκόνα: Η έκπτωση 20% Early Booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων του καταλόγου 2017 για μεμονωμένους επιβάτες, στο ναύλο οχημάτων (αυτοκινήτων ή minibus) έως 6μ μήκος και έως 2μ ύψος, στο ναύλο trailer έως 2,50μ μήκος και 2μ ύψος καθώς και στο ναύλο για μοτοσικλέτες. Δεν ισχύει στις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων καθώς και για κρατήσεις με «Camping on board».
Μπάρι & Βενετία: Η έκπτωση 20% Early Booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων του καταλόγου 2017 για μεμονωμένους επιβάτες, επιβατικά οχήματα και μοτοσικλέτες.
• Μετά την έκδοση του εισιτηρίου, επιτρέπεται αλλαγή, ΟΧΙ όμως και ΑΚΥΡΩΣΗ (ολική ή μερική). Αν η κράτηση αλλάξει μετά τις 28/02/2017, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς Early Booking και των αναγραφόμενων τιμών του καταλόγου 2017 για το/α σκέλος/η της κράτησης που έχει μεταβληθεί.
• Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις με ανοικτή ημερομηνία επιστροφής. Στην περίπτωση αυτή, η έκπτωση Early Booking παρέχεται μόνο στο σκέλος της αναχώρησης και όχι στο σκέλος της επιστροφής που έχει ανοιχτή ημερομηνία ταξιδιού.
• Η έκπτωση ισχύει σε συνδυασμό με τις ετήσιες εκπτώσεις που αναφέρονται στον κατάλογο 2017 με εξαίρεση την παιδική έκπτωση με την οποία δε συνδυάζεται.
• Η έκπτωση δεν ισχύει στον επίναυλο καυσίμων, στο ναύλο για τη μεταφορά κατοικιδίων, στον επίναυλο της καμπίνας «PURE» και στα εκδρομικά πακέτα.
• Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Πείτε το στους φίλους σας

Σχετικές Προσφορές

Ventouris Ferries 2020 – Έκπτωση Early Booking

Ventouris Ferries Έκπτωση Early Booking – Εξοικονομήστε έως 40% ! Εξοικονομήστε το 40 % κάνοντας κράτηση για το ακτοπλοϊκό σας ταξίδι νωρίς ...

Περισσότερες Προσφορές & Εκπτώσεις - Anek – Superfast Ferries

Anek-Superfast 2020 – Αυτοκινητιστικές Λ...

Anek-Superfast Automobile Club Discount Save a whole 25 % on your next ferry trip if you are a member of ADAC or ANWB. Or perhaps TCS or ÖAM...

Anek-Superfast Ferries 2020 – Έκπτωση στ...

Anek-Superfast Ferries Έκπτωση στα εισιτήρια Επιστροφής Εάν σχεδιάζετε να επιστρέψετε με πλοίο, εξοικονομήστε μια καταπληκτική έκπτωση 30% σ...

Anek-Superfast 2020 – Οικογένεια και Φίλ...

Anek-Superfast Family & Friends Discount Το ταξίδι με φίλους ή οικογένεια μπορεί να γίνει αρκετά ακριβό. Όχι με την Anek-Superfast όμως!...

Δείτε όλες τις προσφορές της εταιρείας Anek – Superfast Ferries › › ›