• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία προς Αλβανία

Πλοία για Αλβανία

Πλοία για Αλβανία. Κάντε κράτηση θέσεων σας προς Αλβανία σε οικονομικές τιμές. Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο κράτησης και εύρεσης τιμής, μπορείτε πάντα να βρίσκετε την καλύτερη τιμή για το ακτοπλοϊκό εισιτήριό σας από την Ιταλία προς Αλβανία. Κάντε την κράτησή σας από Πρίντιζι προς Αυλώνα, ή από Μπάρι προς Δυρράχιο με ένα μόνο κλικ.

Πλοία για Αλβανία με online κράτηση σε χαμηλές τιμές


Με το σύστημα σύγκρισης τιμών εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα!

Απλά επιλέξτε τη διαδρομή σας και την ημερομηνία του ταξιδιού, και θα υπολογίσουμε για εσάς το πιο το πιο οικονομικό ταξίδι για την Αλβανία. Συγκρίνουμε όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, λαμβάνοντας υπ όψιν και τις εποχιακές προσφορές των εταιριών.

Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή και κλείστε τώρα το ταξίδι σας προς Αλβανία!

Πλοία για Αλβανία


Πλοία από Ιταλία προς Αλβανία

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις από Ιταλία προς την Αλβανία προσφέρονται από τα ιταλικά λιμάνια του Μπάρι και του Μπρίντιζι. Από Μπάρι προς Δυρράχιο δραστηριοποιούνται οι AGOUDIMOS LINES και από το Μπρίντιζι για Αυλώνα VENTOURIS FERRIES.

Τρέχουσες προσφορές για δρομολόγια πλοίων προς Αλβανία


<strongΑκτοπλοϊκή σύνδεση για Αλβανία ακόμα φθηνότερα! Οικογενειακές προσφορές, φοιτητικές εκπτώσεις, εκπτώσεις για ηλικιωμένους, παιδιά, και πολλά άλλα. Κάντε την κράτηση των θέσεων σας για Αλβανία και επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές όλων των ναυτιλιακών εταιρειών από Ιταλία για Αλβανία.