• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία προς Ελλάδα - διεθνή δρομολόγια

Πλοία για Ελλάδα online κρατήσεις

Online κρατήσεις για Ελλάδα! Κλείστε το ακτοπλοϊκό εισιτήριό σας για Ελλάδα με τις ασφαλέστερες ναυτιλιακές εταιρίες της Μεσογείου. Με τα σύγχρονα και αξιόπιστα πλοία των Superfast Ferries, Anek Lines, Minoan Lines και πολλών άλλων ναυτιλιακών ετιαριών.

Πλοία από/προς Ελλάδα: Εξυπηρετούνται συνδέσεις προς όλα τα ιταλικά λιμάνια. Καθημερινά δρομολόγια προς Ελλάδα από Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι, Μπρίντιζι και Τεργέστη.

Κάντε online κράτηση τώρα για φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Ελλάδα


Μέσω του online συστήματος σύγκρισης τιμών μας θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα!

Απλά επιλέξτε τη διαδρομή σας και τις ημερομηνίες και εμείς θα υπολογίσουμε για σας το φθηνότερο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για την Ελλάδα. Συγκρίνουμε τιμές από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις εποχιακές όσο και τις ετήσιες εκπτώσεις και προσφορές τους.

Κλείστε τώρα εισιτήριο για Ελλάδα στη καλύτερη τιμή!

Πλοία από και προς Ελλάδα


Πλοία από Ιταλία προς Ελλάδα. Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ιταλίας – Ελλάδας:

Διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων από Ιταλία προς Ελλάδα:

Ταξιδέψτε με πλοίο από την Ελλάδα προς τα λιμάνια της Ιταλίας.

  • » Πλοία από Ανκόνα – Ταξιδέψτε προς Ανκόνα από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας. Δρομολόγια εξυπηρετούνται από τις ΑΝΕΚ-Superfast Ferries και Minoan Lines.
  • » Πλοία από Βενετία – Ταξιδέψτε προς Βενετία από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας από την ηπειρωτική χώρα και από το νησί της Κέρκυρας του Ιονίου Πελάγους. Δρομολόγια εξυπηρετούνται από τις Anek Lines και Minoan Lines.
  • » Πλοία από Μπάρι – Ταξιδέψτε προς το ιταλικό λιμάνι του Μπάρι από τα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας από την ελληνική ηπειρωτική χώρα. Το δρομολόγιο του Μπάρι εξυπηρετείται από την Superfast Ferries & Ventouris Ferries.
  • » Πλοία από Πρίντεζι – Από το Πρίντεζι ταξιδέψτε προς τα λιμάνια της Πάτρας και Ηγουμενίτσας στην Ελληνική ηπειρωτική χώρα και τα νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος). Δρομολόγια προσφέρονται από τις εταιρίες Ventouris Ferries, Agoudimos Lines και European Sealines.

Στα αριστερά θα βρείτε μια επισκόπηση όλων των διαθέσιμων πλοίο από την Ιταλία προς την Ελλάδα.

Ειδικές προσφορές για δρομολόγια πλοίων προς Ελλάδα


Πλοία από και προς Ελλάδα, ακόμη φθηνότερα! Οικογενειακές εκπτώσεις, εκπτώσεις για φοιτητές, για ηλικιωμένους, παιδιά, μέλη της ADAC, και πολλά άλλα. Ταξιδέψτε τώρα προς Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις τρέχουσες προσφορές των ναυτιλιακών εταιρειών.

  • Πλοία προς Ελλάδα – διεθνή δρομολόγια - Anek-Superfast 2022 – Μονόκλινη ΚαμπίναAnek-Superfast 2022 – Μονόκλινη Καμπίνα - Anek-Superfast – Μονόκλινη Καμπίνα Εάν ταξιδεύετε μόνος/η και δεν θέλετε να μοιραστείτε την καμπίνα με άλλον/ους επιβάτη/ες επιλέξτε την πιο άνετη λύση – μια καμπίνα για τον εαυτό σας. Κάντε... Περισσότερα
  • Πλοία προς Ελλάδα – διεθνή δρομολόγια - Minoan Lines 2022 – Έκπτωση ΜΙΝΟΑΝ-GRIMALDI LINESMinoan Lines 2022 – Έκπτωση ΜΙΝΟΑΝ-GRIMALDI LINES - Minoan Lines έκπτωση ΜΙΝΟΑΝ-GRIMALDI LINES Ταξιδεύετε ένα μέρος του ταξιδιού σας με την Grimaldi Lines και θέλετε να συνεχίσετε το επόμενο δρομολόγιο με την Minoan Lines; Δεν θα σας κοστίσει... Περισσότερα
  • Πλοία προς Ελλάδα – διεθνή δρομολόγια - Anek-Superfast 2022 – Παιδική ΈκπτωσηAnek-Superfast 2022 – Παιδική Έκπτωση - Anek-Superfast Παιδική Έκπτωση Ταξιδέψτε με τα παιδιά σας χωρίς να σκεφτείτε το υψηλό κόστος. Η Anek-Superfast υποστηρίζει τις οικογένειες με παιδιά! Προσφέρεται έκπτωση 50% στα εισιτήρια για τους μικρούς επιβάτες!... Περισσότερα
  • Πλοία προς Ελλάδα – διεθνή δρομολόγια - Minoan Lines 2022 – Έκπτωση για παιδιάMinoan Lines 2022 – Έκπτωση για παιδιά - Minoan Lines Έκπτωση για παιδιά Η καλύτερη επιλογή όταν ταξιδεύετε με τα παιδιά σας είναι η Minoan Lines! Τα παιδιά ηλικίας 5-16 ετών δικαιούνται έκπτωση 50%! Παιδιά κάτω των 4... Περισσότερα
περισσότερες προσφορές & εκπτώσεις για Πλοία προς Ελλάδα – διεθνή δρομολόγια