• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα

Πλοία Ανκόνα - Ηγουμενίτσα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα. Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα


Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών.

Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Ανκόνα Ηγουμενίτσα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Ανκόνα ή της Ηγουμενίτσας?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Ανκόνα Ηγουμενίτσα


Η διαδρομή από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση που εκτελείται από τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες κάθε μέρα. Οι εταιρίες είναι οι εξής:

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Ανκόνα ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Ηγουμενίτσα από το λιμάνι της Ανκόνα μεταξύ 13:00 έως τις 21:00.

Camping On Board

Τόσο οι ΜΙΝΟΑΝ LINES όσο και η ANEK SUPERFAST προσφέρουν στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board.

Γραμμή Ανκόνα – Ηγουμενίτσα | Τελευταίες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

  • Πλοία από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα - Anek-Superfast 2020 – ΒρέφηAnek-Superfast 2020 – Βρέφη - Anek-Superfast – Βρέφη Το ταξίδι με την οικογένειά σας μπορεί να βγει πολυέξοδο. Αν κάνετε κράτηση με την Anek-Superfast δεν είναι! Τα παιδιά μέχρι 4 ετών που δεν καταλαμβάνουν κάθισμα... Περισσότερα
  • Πλοία από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα - Anek-Superfast 2020 – Προσφορές για GroupAnek-Superfast 2020 – Προσφορές για Group - Anek-Superfast – Προσφορές για Group Εάν είστε γκρουπ με 160 ή και 16 άτομα μπορείτε να ζητήσετε τις ειδικές Τιμές για Γκρουπ. Απλά συμπληρώνετε την φόρμα αίτησης για γκρουπ και... Περισσότερα
  • Πλοία από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα - Anek-Superfast 2020 – Έκπτωση για Εισιτήρια ΕσωτερικούAnek-Superfast 2020 – Έκπτωση για Εισιτήρια Εσωτερικού - Anek-Superfast – Προσφορά σε δρομολόγια εσωτερικού Ταξιδεύετε από Ιταλία προς Ελλάδα και θέλετε να εκμεταλευτείτε την ευκαιρία για να επισκεφτείτε και τα υπέροχα Ελληνικά νησιά, να απολαύσετε το μοναδικό Ελληνικό... Περισσότερα
  • Πλοία από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα - Anek-Superfast 2020 – Pure ΚαμπίνεςAnek-Superfast 2020 – Pure Καμπίνες - Anek-Superfast – Pure Καμπίνες (Καμπίνες με ειδικά σχεδιασμένο υποαλλεργικό σύστημα κλιματισμού) Anek-Superfast Pure Καμπίνες (Διαθέσιμες μόνο στο Superfast ΧI) Η Anek-Superfast έχει κάνει ένα βήμα παραπέρα και έχει την τέλεια... Περισσότερα
Πλοία από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα: Τελευταίες Προσφορές