• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Ανκόνα για Πάτρα

Πλοία από Ανκόνα για Πάτρα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Ανκόνα για Πάτρα. Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ανκόνα για Πάτρα


Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Ανκόνα για Πάτρα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών.

Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Ανκόνα Πάτρα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Ανκόνα ή της Πάτρας?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Ανκόνα για Πάτρα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Ανκόνα Πάτρα


Η διαδρομή από Ανκόνα για Πάτρα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση που εκτελείται από τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες κάθε μέρα. Οι εταιρίες είναι οι εξής:

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Ανκόνα ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Πάτρα από το λιμάνι της Ανκόνα μεταξύ 13:00 έως τις 21:00.

Camping On Board

Τόσο οι ΜΙΝΟΑΝ LINES όσο και η ANEK SUPERFAST προσφέρουν στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board.

Γραμμή Ανκόνα – Πάτρα | Τελευταίες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

  • Πλοία από Ανκόνα για Πάτρα - Minoan Lines 2023 – Προσφορές για ΓκρουπMinoan Lines 2023 – Προσφορές για Γκρουπ - Minoan Lines Προσφορές για Γκρουπ Εάν είστε γκρουπ με 160 ή και 16 άτομα μπορείτε να ζητήσετε τις ειδικές Τιμές για Γκρουπ. Απλά συμπληρώνετε την φόρμα αίτησης για γκρουπ και... Περισσότερα
  • Πλοία από Ανκόνα για Πάτρα - Anek-Superfast 2023 – Camping on BoardAnek-Superfast 2023 – Camping on Board - Anek-Superfast Camping on Board Το Camping on Board είναι πολύ δημοφιλές! Κάντε κράτηση για εισιτήρια στο κατάστρωμα και απολαύστε το ταξίδι σας από Ελλάδα προς Ιταλία στην άνεση του τροχόσπιτου... Περισσότερα
  • Πλοία από Ανκόνα για Πάτρα - Anek-Superfast 2023 – Μονόκλινη ΚαμπίναAnek-Superfast 2023 – Μονόκλινη Καμπίνα - Anek-Superfast – Μονόκλινη Καμπίνα Εάν ταξιδεύετε μόνος/η και δεν θέλετε να μοιραστείτε την καμπίνα με άλλον/ους επιβάτη/ες επιλέξτε την πιο άνετη λύση – μια καμπίνα για τον εαυτό σας. Κάντε... Περισσότερα
  • Πλοία από Ανκόνα για Πάτρα - Anek-Superfast 2023 – Παιδική ΈκπτωσηAnek-Superfast 2023 – Παιδική Έκπτωση - Anek-Superfast Παιδική Έκπτωση Ταξιδέψτε με τα παιδιά σας χωρίς να σκεφτείτε το υψηλό κόστος. Η Anek-Superfast υποστηρίζει τις οικογένειες με παιδιά! Προσφέρεται έκπτωση 50% στα εισιτήρια για τους μικρούς επιβάτες!... Περισσότερα
Πλοία από Ανκόνα για Πάτρα: Τελευταίες Προσφορές