• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία Μπρίντιζι - Ηγουμενίτσα

Πλοία από Μπρίντιζι για Ηγουμενίτσα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Μπρίντιζι για Ηγουμενίτσα. Η διαδρομή από Μπρίντιζι για Ηγουμενίτσα είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα ξεκινώντας από την νότια Ιταλία. Είναι η ιδανική εναλλακτική επιλογή στην πολυσύχναστη διαδρομή από Ανκόνα ή Βενετία.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μπρίντιζι για Ηγουμενίτσα


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Μπρίντιζι για Ηγουμενίτσα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια, στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια του Μπρίντιζι ή της Ηγουμενίτσας?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Μπρίντιζι για Ηγουμενίτσα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα


Η διαδρομή από Μπρίντιζι για Ηγουμενίτσα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Σε περιόδους Υψηλής ζήτησης υπάρχουν έως και δύο αναχωρήσεις από την παρακάτω εταιρία:

  • » Πλοία Μπρίντιζι – Ηγουμενίτσα με Agoudimos Lines
  • » Πλοία Μπρίντιζι – Ηγουμενίτσα με Endeavor Lines
  • » Πλοία Μπρίντιζι – Ηγουμενίτσα με Grimaldi Lines
  • » Πλοία Μπρίντιζι – Ηγουμενίτσα με Ventouris Ferries

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι του Μπρίντιζι ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Πάτρα από το λιμάνι του Μπρίντιζι μεταξύ 11:00 έως τις 23:00.

Camping On Board

Το αγαπημένο Camping On Board για του λάτρεις του Camping προσφέρεται από τις εταιρίες GRIMALDI LINES και ENDEAVOR LINES.

Γραμμή Μπρίντιζι – Ηγουμενίτσα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

Πλοία Μπρίντιζι – Ηγουμενίτσα: Τελευταίες Προσφορές