• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Τεργέστη για Ηγουμενίτσα

Πλοία από Τεργέστη για Ηγουμενίτσα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Τεργέστη για Ηγουμενίτσα. Κλείστε τώρα online το εισιτήριό σας για την διαδρομή Τεργέστη – Ηγουμενίτσα και εξοικονομήστε χρήματα από τις προσφορές των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη γραμμή.

Κλείστε τα εισιτήριά σας στο On Line σύστημα


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Τεργέστη για Ηγουμενίτσα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Τεργέστη – Ηγουμενίτσα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Τεργέστης ή της Ηγουμενίτσας?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Τεργέστη για Ηγουμενίτσα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Τεργέστη – Ηγουμενίτσα


Η διαδρομή από Τεργέστη για Ηγουμενίτσα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση και με δρομολόγια σε μεγάλη συχνότητα. Στην παραπάνω διαδρομή δραστηριοποιούνται οι MINOAN LINES.

  • » Πλοία Τεργέστη – Ηγουμενίτσα με Grimaldi Euromed
  • » Πλοία Τεργέστη – Ηγουμενίτσα με Minoan Lines

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Τεργέστης ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Τα πλοία αναχωρούν για την Ηγουμενίτσα από το λιμάνι της Τεργέστης συνήθως στις 05:30 ή στις 06:30.

Camping all Inclusive

Το Camping all Inclusive προσφέρεται από τις MINOAN LINES.

Γραμμή Τεργέστη – Ηγουμενίτσα | Τελευταίες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.