• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Βενετία για Ηγουμενίτσα

Πλοία από Βενετία για Ηγουμενίτσα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Βενετία για Ηγουμενίτσα. Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι μια από τις πιο αγαπητές επιλογές στη σύνδεση Ελλάδας Ιταλίας. Με τα μοντέρνα και ασφαλή πλοία, που σας παρέχουν πολλές επιλογές διασκέδασης, φτάνετε στον προορισμό σας έχοντας αφήσει πίσω το καθημερινό άγχος και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

Κλείστε τα εισιτήριά σας στο On Line σύστημά μας


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Βενετία για Ηγουμενίτσα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Βενετία Ηγουμενίτσα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Βενετίας ή της Ηγουμενίτσας?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Βενετία για Ηγουμενίτσα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Βενετία Ηγουμενίτσα


Η διαδρομή από Βενετία για Ηγουμενίτσα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση και με δρομολόγια σε μεγάλη συχνότητα. Στην παραπάνω διαδρομή δραστηριοποιούνται όλες οι μεγάλες εταιρίες.

  • » Πλοία από Βενετία για Ηγουμενίτσα με Anek Lines
  • » Πλοία από Βενετία για Ηγουμενίτσα με Anek – Superfast Ferries

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται μέχρι και 2 δρομολόγια καθημερινά.

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Βενετίας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Ηγουμενίτσα από το λιμάνι της Βενετίας μεταξύ 12:00 έως τις 19:00.

Camping On Board

Το αγαπημένο Camping On Board για του λάτρεις του Camping προσφέρεται από την ANEK LINES.

Γραμμή Βενετία – Ηγουμενίτσα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

Πλοία από Βενετία για Ηγουμενίτσα: Τελευταίες Προσφορές