• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Βενετία για Πάτρα

Πλοία από Βενετία για Πάτρα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Βενετία για Πάτρα. Η γραμμή Βενετία Πάτρα είναι η κύρια ακτοπλοϊκή σύνδεσης μεταξύ Ιταλίας και ηπειρωτικής Ελλάδας. Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας από Βενετία για Πάτρα και εκμεταλλευτείτε από τις προσφορές της ANEK LINES.

Κλείστε τα εισιτήριά σας στο On Line σύστημα μας


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Βενετία για Πάτρα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Βενετία Πάτρα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Βενετίας ή της Πάτρας?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Βενετία για Πάτρα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Βενετία Πάτρα


Η διαδρομή από Βενετία για Πάτρα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση και με δρομολόγια σε μεγάλη συχνότητα. Στην παραπάνω διαδρομή δραστηριοποιούνται όλες οι μεγάλες εταιρίες.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται μέχρι και 2 δρομολόγια καθημερινά.

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Βενετίας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Πάτρα από το λιμάνι της Βενετίας μεταξύ 12:00 έως τις 19:00.

Camping On Board

Το Camping On Board προσφέρεται από την ANEK LINES.

Γραμμή Βενετία – Πάτρα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

Πλοία από Βενετία για Πάτρα: Τελευταίες Προσφορές