• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία Ηγουμενίτσα - Μπρίντιζι

Πλοία από Ηγουμενίτσα για Μπρίντιζι online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Ηγουμενίτσα για Μπρίντιζι. Κλείστε τα εισιτήριά σας στο On Line σύστημά μας και απολαύστε το ταξίδι σας στα πιο σύγχρονα και ασφαλή πλοία της Μεσογείου.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηγουμενίτσα για Μπρίντιζι


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Ηγουμενίτσα για Μπρίντιζι μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών.

Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια, στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Ηγουμενίτσα Μπρίντιζι


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας ή του Μπρίντιζι?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Ηγουμενίτσα για Μπρίντιζι, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Ηγουμενίτσα Μπρίντιζι


Η διαδρομή από Ηγουμενίτσα για Μπρίντιζι είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και με υψηλή συχνότητα δρομολογίων. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης υπάρχουν έως και δύο αναχωρήσεις από τις παρακάτω εταιρίες:

  • » Πλοία Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι με Agoudimos Lines
  • » Πλοία Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι με Endeavor Lines
  • » Πλοία Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι με Grimaldi Lines
  • » Πλοία Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι με Ventouris Ferries

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Ηγουμενίτσα από το λιμάνι του Μπρίντιζι μεταξύ 08:00 έως τις 10:00.

Camping On Board

Το αγαπημένο Camping On Board για του λάτρεις του Camping προσφέρεται από τις εταιρίες GRIMALDI LINES και ENDEAVOR LINES.

Γραμμή Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

Πλοία Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι: Τελευταίες Προσφορές