• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Κέρκυρα για Βενετία

Πλοία από Κέρκυρα για Βενετία online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Κέρκυρα για Βενετία. Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές στην απ ευθείας σύνδεση από Κέρκυρα για Βενετία.

Κλείστε τα εισιτήριά σας στο On Line σύστημα


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Κέρκυρα για Βενετία μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Κέρκυρα Βενετία


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Βενετίας ή της Κέρκυρας?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Κέρκυρα για Βενετία , ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Κέρκυρα Βενετία


Η διαδρομή από Κέρκυρα για Βενετία είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση και με δρομολόγια σε μεγάλη συχνότητα. Στην παραπάνω διαδρομή δραστηριοποιούνται όλες οι ΑΝΕΚ LINES.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται μέχρι και 2 δρομολόγια καθημερινά.

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Κέρκυρας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Βενετία από το λιμάνι της Κέρκυρας μεταξύ 12:00 έως τις 19:00.

Camping On Board

Το Camping On Board προσφέρεται από τις ANEK LINES.

Γραμμή Κέρκυρα – Βενετία | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.