• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα

Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Πάτρα για Ανκόνα. Κλείστε τώρα online το εισιτήριό σας για την διαδρομή Πάτρα – Ανκόνα σε οικονομική τιμή και επωφεληθείτε τις προσφορές της διαδρομής Ελλάδα Ιταλία.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πάτρα για Ανκόνα


Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Πάτρα για Ανκόνα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών.

Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Πάτρα Ανκόνα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Πάτρας ή της Ανκόνα?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Πάτρα για Ανκόνα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Πάτρα Ανκόνα


Η διαδρομή από Πάτρα Ανκόνα για είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση που εκτελείται από τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες κάθε μέρα. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης υπάρχουν μέχρι και 2 αναχωρήσεις καθημερινώς. Οι εταιρίες είναι οι εξής:

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Πάτρας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Πάτρα από το λιμάνι της Ανκόνα μεταξύ 17:00 έως τις 20:00.

Camping On Board

Τόσο οι ΜΙΝΟΑΝ LINES όσο και η ANEK SUPERFAST προσφέρουν στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board.

Γραμμή Πάτρα – Ανκόνα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

  • Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα - Anek-Superfast 2020 – Έκπτωση Early BookingAnek-Superfast 2020 – Έκπτωση Early Booking - Anek-Superfast Έκπτωση Early Booking – Εξοικονομήστε 20 %! Κλείστε τα εισιτήρια σας νωρίς φέτος και επωφεληθείτε από την εκπληκτική προσφορά Early Booking με έκπτωση 20 % που προσφέρει η Anek-Superfast!... Περισσότερα
  • Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα - Minoan Lines 2020 – Έκπτωση για παιδιάMinoan Lines 2020 – Έκπτωση για παιδιά - Minoan Lines Έκπτωση για παιδιά Η καλύτερη επιλογή όταν ταξιδεύετε με τα παιδιά σας είναι η Minoan Lines! Τα παιδιά ηλικίας 5-16 ετών δικαιούνται έκπτωση 50%! Παιδιά κάτω των 4... Περισσότερα
  • Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα - Grimaldi Lines 2020 – Συνδυαστική ΈκπτωσηGrimaldi Lines 2020 – Συνδυαστική Έκπτωση - Grimaldi Lines 2019 – 30% Συνδυαστική Έκπτωση Ταξιδέψτε από το Μπρίντιζι προς την Ελλάδα και επιστρέψτε στο λιμάνι της Αγκώνας ή της Βενετίας και εξοικονομήστε χρήματα. Με την κράτηση του... Περισσότερα
  • Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα - Anek-Superfast 2020 – Pure ΚαμπίνεςAnek-Superfast 2020 – Pure Καμπίνες - Anek-Superfast – Pure Καμπίνες (Καμπίνες με ειδικά σχεδιασμένο υποαλλεργικό σύστημα κλιματισμού) Anek-Superfast Pure Καμπίνες (Διαθέσιμες μόνο στο Superfast ΧI) Η Anek-Superfast έχει κάνει ένα βήμα παραπέρα και έχει την τέλεια... Περισσότερα
Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα: Τελευταίες Προσφορές