• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα

Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Πάτρα για Ανκόνα. Κλείστε τώρα online το εισιτήριό σας για την διαδρομή Πάτρα – Ανκόνα σε οικονομική τιμή και επωφεληθείτε τις προσφορές της διαδρομής Ελλάδα Ιταλία.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πάτρα για Ανκόνα


Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Πάτρα για Ανκόνα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών.

Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Πάτρα Ανκόνα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Πάτρας ή της Ανκόνα?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Πάτρα για Ανκόνα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Πάτρα Ανκόνα


Η διαδρομή από Πάτρα Ανκόνα για είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση που εκτελείται από τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες κάθε μέρα. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης υπάρχουν μέχρι και 2 αναχωρήσεις καθημερινώς. Οι εταιρίες είναι οι εξής:

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Πάτρας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Πάτρα από το λιμάνι της Ανκόνα μεταξύ 17:00 έως τις 20:00.

Camping On Board

Τόσο οι ΜΙΝΟΑΝ LINES όσο και η ANEK SUPERFAST προσφέρουν στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board.

Γραμμή Πάτρα – Ανκόνα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

  • Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα - Anek-Superfast 2020 – ΒρέφηAnek-Superfast 2020 – Βρέφη - Anek-Superfast – Βρέφη Το ταξίδι με την οικογένειά σας μπορεί να βγει πολυέξοδο. Αν κάνετε κράτηση με την Anek-Superfast δεν είναι! Τα παιδιά μέχρι 4 ετών που δεν καταλαμβάνουν κάθισμα... Περισσότερα
  • Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα - Anek-Superfast 2020 – Μονόκλινη ΚαμπίναAnek-Superfast 2020 – Μονόκλινη Καμπίνα - Anek-Superfast – Μονόκλινη Καμπίνα Εάν ταξιδεύετε μόνος/η και δεν θέλετε να μοιραστείτε την καμπίνα με άλλον/ους επιβάτη/ες επιλέξτε την πιο άνετη λύση – μια καμπίνα για τον εαυτό σας. Κάντε... Περισσότερα
  • Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα - Anek-Superfast Ferries 2020 – Καθίσματα Αεροπορικού Τύπου & ΚατάστρωμαAnek-Superfast Ferries 2020 – Καθίσματα Αεροπορικού Τύπου & Κατάστρωμα - Anek-Superfast Ferries – Καθίσματα Αεροπορικού Τύπου & Κατάστρωμα Ταξιδέψτε με τους φίλους σας στις ειδικές τιμές που σας προσφέρει η Anek-Superfast! Παρέχεται 20 % έκπτωση για οικογένειες ή ομάδες 3-7... Περισσότερα
  • Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα - Anek-Superfast 2020 – Pure ΚαμπίνεςAnek-Superfast 2020 – Pure Καμπίνες - Anek-Superfast – Pure Καμπίνες (Καμπίνες με ειδικά σχεδιασμένο υποαλλεργικό σύστημα κλιματισμού) Anek-Superfast Pure Καμπίνες (Διαθέσιμες μόνο στο Superfast ΧI) Η Anek-Superfast έχει κάνει ένα βήμα παραπέρα και έχει την τέλεια... Περισσότερα
Πλοία από Πάτρα για Ανκόνα: Τελευταίες Προσφορές