• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Πάτρα για Μπάρι

Πλοία από Πάτρα για Μπάρι online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Πάτρα για Μπάρι. Κλείστε τώρα online το εισιτήριό σας για την διαδρομή Πάτρα – Μπάρι σε οικονομική τιμή και επωφεληθείτε τις προσφορές.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πάτρα για Μπάρι


Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Πάτρα για Μπάρι μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Πάτρα Μπάρι


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Πάτρας ή του Μπάρι?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Πάτρα για Μπάρι, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Πάτρα Μπάρι


Η διαδρομή από Πάτρα για Μπάρι είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Σε περιόδους Υψηλής ζήτησης υπάρχουν έως και δύο αναχωρήσεις από την παρακάτω εταιρία:

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Πάτρας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για του Μπάρι από το λιμάνι της Πάτρας μεταξύ 18:00 έως τις 21:00.

Camping On Board

Η SUPERFAST FERRIES προσφέρει στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board

Γραμμή Πάτρα – Μπάρι | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

Πλοία από Πάτρα για Μπάρι: Τελευταίες Προσφορές