• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Πάτρα για Τεργέστη

Πλοία από Πάτρα για Τεργέστη online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Πάτρα για Τεργέστη. Κλείστε τώρα online το εισιτήριό σας για την διαδρομή Πάτρα – Τεργέστη και εξοικονομήστε χρήματα από τις προσφορές των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη γραμμή.

Κλείστε τα εισιτήριά σας στο On Line σύστημα


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Πάτρα για Τεργέστη μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Πάτρα – Τεργέστη


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Πάτρας ή της Τεργέστης;

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Πάτρα για Τεργέστη, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Πάτρα – Τεργέστη


Η διαδρομή από Πάτρα για Τεργέστη είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση και με δρομολόγια σε μεγάλη συχνότητα. Στην παραπάνω διαδρομή δραστηριοποιούνται οι MINOAN LINES.

  • » Πλοία από Πάτρα για Τεργέστη με Grimaldi Euromed
  • » Πλοία από Πάτρα για Τεργέστη με Minoan Lines

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Πάτρας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Τα πλοία αναχωρούν για τη Τεργέστη από το λιμάνι της Πάτρας συνήθως στις 18:00.

Camping all Inclusive

Το Camping all Inclusive προσφέρεται από τις MINOAN LINES.

Γραμμή Πάτρα – Τεργέστη | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.