• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία προς Σικελία

Πλοία για Σικελία online κρατήσεις

Πλοία για Σικελία. Κλείστε τώρα το εισιτήριό σας για Σικελία και ταξιδέψτε με ένα από τα πιο μοντέρνα και ασφαλή πλοία της Μεσογείου. Είτε επιθυμείτε να ταξιδέψετε προς Μάλτα, Τυνησία ή Ιταλία, η Grimaldi Lines έχει για εσάς τη καλύτερη προσφορά.

Κάντε κράτηση online για φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Σικελία


Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα μέσω του online συστήματος σύγκρισης τιμών μας!

Απλά επιλέξτε τη διαδρομή σας και τις ημερομηνίες και θα υπολογίσουμε για σας το χαμηλότερο εισιτήριο για Σικελία. Συγκρίνουμε τιμές από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις εποχιακές όσο και τις ετήσιες εκπτώσεις και προσφορές τους.

Αποκτήστε το ακτοπλοϊκό εισιτήριό σας για Σικελία στην καλύτερη τιμή!

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις για Σικελία


Διεθνείς συνδέσεις προς Σικελία:

  • Πλοία από Σικελία προς Μάλτα: Ταξιδέψτε από Μάλτα προς το λιμάνι της Κατάνιας στη Σικελία ή στην ηπειρωτική Ιταλία με επόμενη στάση το Σαλέρνο.
  • Πλοία από Σικελία προς Τυνησία: Κλείστε το εισιτήριό σας για το δρομολόγιο Τηνησία – Σικελία. Από το λιμάνι της Τυνησίας εξυπηρετούνται δρομολόγια προς το λιμάνι του Τραπάνι και του Παλέρμο στη Σικελία.

Συνδέσεις από την ηπειρωτική Ιταλία προς τη Σικελία:

  • Πλοία από Σικελία προς Ιταλία: Ταξιδέψτε από τα λιμάνια της Τσιβιταβέκιας ή του Σαλέρνο της ηπειρωτικής Ιταλίας προς τη Σικελία (Τραπάνι, Παλέρμο και Κατάνια).

Ειδικές προσφορές για πλοία προς Σικελία


Ταξιδέψτε για Σικελία ακόμη φθηνότερα! Οικογενειακές εκπτώσεις, εκπτώσεις φοιτητών, εκπτώσεις για ηλικιωμένους, παιδιά, μέλη της ADAC, και πολλά άλλα. Ταξιδέψτε με πλοίο προς τη Σικελία και επωφεληθείτε από τις τελευταίες προσφορές των ναυτιλιακών εταιρειών για όλα τα δρομολόγια πλοίων