• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Anek Lines

Anek LinesΗ Anek Lines έχει ένα από τα πιο σύγχρονα πλοία στην Αδριατική Θάλασσα, το οποίο εκμεταλλεύεται τα πιο δημοφιλή δρομολόγια μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας!

Χρόνια τώρα, προσφέρουν ποιότητα στους επιβάτες τους που ταξιδεύουν μεταξύ Ιταλίας (Βενετία) και Ελλάδας, Πάτρα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα. Εξυπηρετούν επίσης το δρομολόγιο Πειραιά – Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά), και τα δρομολόγια προς τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Προσφέροντας διάφορες ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, όπως οικογενειακές προσφορές, εκπτώσεις για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, η Anek Lines σας προσφέρει ένα άνετο ταξίδι σε λογική τιμή.

Εξερευνήστε τα καταστήματα ή χαλαρώστε στην πισίνα. Απολαύστε το βράδυ με ένα νόστιμο γεύμα στο κεντρικό εστιατόριο ή στο εστιατόριο self-service και πάρτε ένα ποτό στο μπαρ. Διασκεδάστε με τις ευχάριστες μουσικές του DJ στην ντίσκο. Αν ψάχνετε για περιπέτεια, δοκιμάστε την τύχη σας στο καζίνο!

Η Αnek Lines έχει πολυτελής, καθαρές και όμορφα διακοσμημένες περιοχές επί των πλοίων, οι οποίες είναι μόνο μικρά παραδείγματα της προσοχής τους για να σας προσφέρουν το καλύτερο.

Ψάχνετε για άνεση, ένα καλό γεύμα, ή ένα ποτό με θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Βρείτε τα όλα μαζί σε ένα ταξίδι με την Αnek Lines. Κλείστε τα εισιτήριά σας σήμερα και «μπείτε» σε διάθεση διακοπών!