• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Endeavor Lines

Endeavor LinesΗ Endeavor Lines είναι μια οικονομική λύση για να ταξιδέψετε μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, από το Μπρίντιζι προς την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά ή στα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας.

Παράλληλα με τις συνηθισμένες εκπτώσεις για ηλικιωμένους, οικογένειες, βρέφη, παιδιά και νέους, οι επιβάτες μπορούν επίσης να επωφελειθούν από τις εποχιακές προσφορές, όπως το Early booking.

Οι κάτοχοι Eurrail και Interrail δικαιούνται δωρεάν εισιτήριο καταστρώματος και εκπτώσεις σε όλες τις άλλες κατηγορίες καταλυμάτων. Στους επιβάτες που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο και τροχόσπιτο ή μόνο τροχόσπιτο η Endeavor Lines προσφέρει την υπηρεσία «Camping on Board». Απολαύστε την άνεση του τροχόσπιτού σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ανεξάρτητα από την επιλογή της διαμονής σας, η Endeavor Lines προσφέρει τις ίδιες ανέσεις σε όλους.

Η διασκέδαση στο πλοίο, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, των μπαρ, των video games, της ντίσκο και της πισίνας, κάνουν το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία με την Endeavor Lines. Ακόμα και οι νεαροί επιβάτες θα περάσουν τέλεια στον παιδότοπο.

Εάν έχετε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό για τις διακοπές σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να ταξιδέψετε άνετα, επιλέξτε την Endeavor Lines!