• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Golden Star Ferries

Golden Star FerriesΗ Golden Star Ferries, σας πηγαίνει καθημερινά στην Άνδρο, στην Τήνο, στη Μύκονο, στην Ίο, στην Πάρο και στη Σαντορίνη. Ταξιδέψτε στο Αιγαίο με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια, όλα προσφορά της Golden Star Ferries – η χρυσή σας επιλογή!

Με παροχή υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, η Golden Star Ferries επιδιώκει να σας δώσει άνετες και αξέχαστες διακοπές! Και μήπως θέλετε να πάρετε τον αγαπημένο τετράποδο φίλο σας μαζί; Η Golden Star Ferries, προσφέρει ειδικές καμπίνες για κατοικίδια ζώα.

Από τη στιγμή της επιβίβασής σας στα κλιματιζόμενα πλοία, θα χαρείτε με το καλωσόρισμα και την φιλική ατμόσφαιρα και φιλοξενία. Απολαύστε ένα ποτό στο μπαρ του εσωτερικού χώρου ή χαλαρώστε σε μία από τις καρέκλες μασάζ. Αποδράστε από την καθημερινότητα στο home cinema.

Η Golden Star Ferries έχει πολυτελής, καθαρές και όμορφα διακοσμημένες περιοχές επί των πλοίων, οι οποίες είναι μόνο μικρά παραδείγματα της προσοχής τους για να σας προσφέρουν το καλύτερο.

Ψάχνετε για άνεση, ένα καλό γεύμα, ή ένα ποτό με θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Όλα αυτά συνδυάζονται σε ένα ταξίδι με την Golden Star Ferries. Κλείστε τα εισιτήριά σας με την Golden Star Ferries και απολαύστε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι! Κάντε κράτηση σήμερα και «μπείτε» σε διάθεση διακοπών!