• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Grimaldi Euromed

Grimaldi Euromed Ferry TicketsΗ Grimaldi Euromed (Minoan Lines) είναι η πιο επιτυχημένη εταιρεία πλοίο στη Μεσόγειο Θάλασσα. Ο όμιλος Grimaldi έχει μια ιστορία 70 ετών στον τομέα της ναυτιλίας.

Τα Minoan Lines πλοία τους εξυπηρετούν τα δρομολόγια της Αδριατικής από την Αγκώνα και τη Βενετία στην Ιταλία προς την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα στην Ελλάδα με 2 όμορφα πλοία,
το F/B Cruise Olympia και το F/B Cruise Europa.

Προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις, όπως οικογενειακές προσφορές, την έκπτωση Early booking, έκπτωση για μέλη αυτοκινητιστικών λεσχών, ειδικές εκπτώσεις για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, κλπ, η Grimaldi Euromed (Minoan Lines) σας προσφέρει ένα χαλαρό, συναρπαστικό και αξέχαστο ταξίδι σε λογικές τιμές. Ταξιδεύοντας με την Grimaldi Euromed (Minoan Lines) μπορείτε επίσης να απολαύσετε επιπλέον πλεονεκτήματα, όπως εκπτώσεις για χώρους κάμπινγκ κ.λπ.

Τα καινούργια πλοία τους σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, με ωραία εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, internet corners, καζίνο, σινεμά, video games, παιδική χαρά και φυσικά μια πισίνα.

Όταν ταξιδεύετε με τροχόσπιτο, η Grimaldi Euromed (Minoan Lines) σας προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη για να μην αναφέρουμε οικονομική λύση με την προσφορά Camping all inclusive, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να απολαύσετε την άνεση μιας εσωτερικής καμπίνας στην τιμή καταστρώματος ανά άτομο συν σημαντικές εκπτώσεις για τα γεύματα και τα ποτά επί του σκάφους, ενώ το όχημά σας παραμένει στο γκαράζ του πλοίου με πρόσβαση σε ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Οι διακοπές σας ξεκινούν αμέσως μόλις επιβιβαστείτε σε ένα από τα πλοία της Grimaldi Euromed (Minoan Lines)!

Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα και «μπείτε» σε διάθεση διακοπών!