• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Grimaldi Lines

Grimaldi LinesΗ Grimaldi Lines είναι μια κορυφαία εταιρεία μεταφοράς επιβατών με καινούρια, γρήγορα και άνετα πλοία που εξυπηρετούν την Ισπανία, την Τυνησία, το Μαρόκο, τη Μάλτα, τη Σαρδηνία, τη Σικελία και την Ελλάδα. Με εσωτερικές και εξωτερικές καμπίνες, πολυτελείς junior σουίτες, owner σουίτες και ανακλινόμενα καθίσματα. Η Grimaldi Lines έχει να προσφέρει κάτι για όλους!

Super οικογενειακές προσφορές, super προσφορές για φίλους, superbonus, παιδική έκπτωση, για να μην αναφέρουμε την έκπτωση Eurail και InterRail για τους επιβάτες που ταξιδεύουν χωρίς το αυτοκίνητό τους. Η Grimaldi Lines έχει μια Super προσφορά για όλους!

Στην Grimaldi Lines μπορείτε να χαρείτε την ζεστή φιλοξενία, την άνεση και την διασκέδασή σας. Απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα στο a la carte εστιατόριο ή επισκεφθείτε το εστιατόριο self-service.

Πείτε στην οικογένεια ή τους φίλους σας τι ωραία που περάστε στα internet corners της Grimaldi Lines. Πιείτε το ποτό σας στο μπαρ ή πηγαίνετε για ψώνια. Δοκιμάστε την τύχη σας στο καζίνο και αφήστε τα παιδιά σας να περάσουν τέλεια στον παιδότοπο.

Επιβιβαστείτε στην Grimaldi Lines και απολαύστε τη φιλική ατμόσφαιρα και περάστε αξέχαστες στιγμές.
Οι διακοπές σας, σας περιμένουν!