• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Minoan Lines

Minoan LinesΗ Minoan Lines είναι η πιο γνωστή ναυτιλιακή εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην Αδριατική Θάλασσα και στο Αιγαίο Πέλαγος, με ένα σύγχρονο στόλο από 6 όμορφα πλοία. Χρόνια τώρα προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους επιβάτες που ταξιδεύουν μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας: την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα, καθώς και την δημοφιλή διαδρομή μεταξύ Πειραιά (Αθήνα), Ηράκλειο (Κρήτης) και Χανιά (Κρήτης).

Από φέτος μπορείτε να ταξιδέψετε με την Minoan Lines και στα νησιά των Κυκλάδων!

Επισκεφτείτε την εξωτική Μήλο με τα κρυστάλλινα νερά, τη γραφική Ίο ή την κοσμοπολίτικη Μύκονο! Απολαύστε τις διακοπές σας στην όμορφη Πάρο ή στη μαγευτική Σαντορίνη! Το highspeed “Santorini Palace” ταξιδεύει με υπηρεσιακή ταχήτητα 38 κόμβων και σας φέρνει στον προορισμό σας με ταχύτητα, άνεση και ασφάλεια.

Από την αρχή η Minoan Lines έχει την υψηλότερη κατάταξη στην ικανοποίηση του πελάτη και έχει βραβευτεί αρκετές φορές σαν Passenger Line of the Year από τη Lloyd’s List.

Προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις, όπως οικογενειακές προσφορές, την έκπτωση Early booking, έκπτωση για μέλη αυτοκινητιστικών λεσχών, ειδικές εκπτώσεις για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, κλπ, η Minoan Lines σας προσφέρει ένα χαλαρό, συναρπαστικό και αξέχαστο ταξίδι σε λογικές τιμές. Ταξιδεύοντας με την Minoan Lines έχετε επιπλέον πλεονεκτήματα, όπως εκπτώσεις για χώρους κάμπινγκ κ.λπ.

Τα καινούργια πλοία της Minoan Lines σας προσφέρουν άψογες υπηρεσίες, με ωραία εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, internet corners, καζίνο, σινεμά, video games, παιδική χαρά και φυσικά μια πισίνα.

Όταν ταξιδεύετε με τροχόσπιτο, η Minoan Lines σας προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη για να μην αναφέρουμε οικονομική λύση με την προσφορά Camping all inclusive, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να απολαύσετε την άνεση μιας εσωτερικής καμπίνας στην τιμή καταστρώματος ανά άτομο συν σημαντικές εκπτώσεις για τα γεύματα και τα ποτά επί του σκάφους, ενώ το όχημά σας παραμένει στο γκαράζ του πλοίου με πρόσβαση σε ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Οι διακοπές σας ξεκινούν αμέσως μόλις επιβιβαστείτε σε ένα από τα πλοία της Minoan Lines!

Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα και «μπείτε» σε διάθεση διακοπών!