• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Superfast Ferries

Superfast FerriesΗ Superfast Ferries είναι ο ειδικός στις γραμμές της Αγκώνας και του Μπάρι λειτουργώντας με 4 υπερσύγχρονα πλοία. Ο μοναδικός συνδυασμός της ακρίβειας και τις ταχύτητας των 32 κόμβων την καθιστούν σε κορυφαία εταιρεία στην Αδριατική Θάλασσα.

Η Superfast Ferries είναι μια από τις σπάνιες εταιρίες που προσφέρουν ένα περιορισμένο αριθμό καμπίνων για κατοικίδια, όπου μπορείτε να μείνετε κατά τη διάρκεια ολόκληρου του ταξιδιού, παρέα με το κατοικίδιό σας. Επιπλέον, για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο και το τροχόσπιτό τους ή μόνο με το τροχόσπιτό τους, η Superfast Ferries προσφέρει το «Camping on Board», όπου μπορείτε να απολαύσετε την άνεση του τροχόσπιτού σας, ενώ κάνετε το ταξίδι σας. Επιτρέπεται να φέρετε το σκύλο σας στο ανοικτό κατάστρωμα και μπορεί να μείνει μαζί σας στο τροχόσπιτό σας. Έτσι και ο αγαπημένος σας τετράποδος φίλος θα απολαύσει τις διακοπές!

Το ταξίδι σας με τα σύγχρονα πλοία της Superfast Ferries μοιάζει με κρουαζιέρα, λόγω όλων των ανέσεων εν πλω. Από τη στιγμή της επιβίβασής σας, θα εντυπωσιαστείτε με το καλωσόρισμα και την φιλική ατμόσφαιρα και φιλοξενία.

Θα δείτε ότι το ταξίδι στη θάλασσα είναι διασκεδαστικό! Πισίνες, ντίσκο και μπαρ θα σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές. Και ποιος δεν θέλει να πάρει ένα μικρό ρίσκο στο καζίνο!

Απολαύστε τα νόστιμα γεύματα στο εστιατόριο A la carte καθώς και στο εστιατόριο self-service.

Όταν ταξιδέψετε με τη Superfast Ferries μια φορά, θα θέλετε πάντα να επιστρέφετε για μια ακόμη Superfast εμπειρία.

Κλείστε τα εισιτήριά σας σήμερα και «μπείτε» σε διάθεση διακοπών!