• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Ηγουμενίτσας

Λιμάνι Ηγουμενίτσας

Στο on line σύστημά μας θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια, λιμάνια και συνδέσεις για την Ηγουμενίτσα.

Η πόλη της Ηγουμενίτσας με το ομώνυμο λιμάνι βρίσκεται στο νομό Θεσπρωτίας, και είναι η πρωτεύουσά της. Από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια για Μπάρι, Μπρίντιζι, Ανκόνα και Βενετία.

Επίσης συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι της Πάτρας όπως και με τα γύρω νησιά Κέρκυρα, Παξούς και Αντίπαξους.

Δρομολόγια για Ηγουμενίτσα και On Line Κρατήσεις


Κλείστε τα εισιτήριά σας για Ηγουμενίτσα με το πλοίο στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα Ιταλία.

Το σύστημα κρατήσεών μας, σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την πιο οικονομική τιμή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τρέχουσες προσφορές της κάθε ναυτιλιακής εταιρίας.

Υπάρχουν όλο το χρόνο εκπτώσεις, καθώς και εποχιακές προσφορές από και προς την Ηγουμενίτσα και περιλαμβάνονται στην προσφορά, ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους ή την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας στις διακοπές σας.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Ηγουμενίτσα


Πλοία από Ηγουμενίτσα για Ιταλία. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Ηγουμενίτσας στην Ελλάδα και τα λιμάνια της Ιταλίας.

Πλοία από Ηγουμενίτσα για τα νησιά του Ιονίου. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Ηγουμενίτσας στην Ελλάδα και το λιμάνι της Κέρκυρας.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο από ή προς την Ηγουμενίτσα; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές θα τα βρείτε εδώ:

Εναλλακτικές επιλογές στα δρομολόγια της Ηγουμενίτσας


Ψάχνετε για ένα πλοίο από άλλο λιμάνι στην Ελλάδα;

Κανένα πρόβλημα – Παράλληλα από τα δρομολόγια για την Ηγουμενίτσα προσφέρουμε επίσης πληροφορίες και δυνατότητες κράτησης και για τα υπόλοιπα λιμάνια στην Ελλάδα. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο λιμάνι, και θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με πλοία και συνδέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία Ελλάδα Ισπανία Μαρόκο Σαρδηνία, Μάλτα, Σικελία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.