• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Κέρκυρας

Λιμάνι Κέρκυρας

Πλοία από/προς Κέρκυρα

Πληροφορίες για τα δρομολόγια των πλοίων από/προς Κέρκυρα, πληροφορίες για το λιμάνι της Κέρκυρας, διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων, σύγκριση τιμών και κράτηση εισιτηρίων online.

Η πόλη της Κέρκυρας είναι η πρωτεύουσα του νησιού της Κέρκυρας. Το λιμάνι βρίσκεται στις ανατολικές ακτές του νησιού και προσφέρει δρομολόγια προς Ιταλία (Μπάρι, Πρίντεζη, Ανκόνα και Βενετία) και Ελλάδα (Ηγουμενίτσα).

Πλοία προς Κέρκυρα – Κάντε κράτηση εισιτηρίων online και να εξοικονομήσετε χρήματα


Κάντε κράτηση online και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές για τα Δρομολόγια Κέρκυρας – Ιταλίας.

Το online σύστημα κρατήσεών μας υπολογίζει τα στοιχεία που έχετε εισάγει και βρίσκει την καλύτερη δυνατή τιμή για το ταξίδι σας λαμβάνοντας υπόψιν τις υπάρχουσες προσφορές όλων των ναυτιλιακών εταιριών.

Τόσο οι ετήσιες όσο και οι εποχιακές αλλά και οι ειδικές εκπτώσεις συμπεριλαμβάνονται στη προσφορά για το ακτοπλοϊκό ταξίδι σας από/προς Κέρκυρα. Είτε ταξιδεύετε μόνος, είτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας, είτε με το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας.

Δρομολόγια από/προς Κέρκυρα


Πλοία από Κέρκυρα προς Ελλάδα. Δρομολόγια πλοίων μεταξύ Κέρκυρας και ελληνικών λιμανιών. Δρομολόγια πλοίων προς Ηγουμενίτσα.

Πλοία από Κέρκυρα προς Ιταλία. Πλοία προς Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι και Πρίντεζη. Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο πλοίο από/προς Κέρκυρα; Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με πλοία, δρομολόγια πλοίων και τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις για το ταξίδι σας στη Κέρκυρα μπορείτε να βρείτε εδώ:

Εναλλακτικές επιλογές στα δρομολόγια της Κέρκυρας


Αναζητείτε ένα πλοίο προς/από κάποιο άλλο λιμάνι στην Ελλάδα; Κανένα πρόβλημα – εκτός από τα πλοία της Κέρκυρας προσφέρουμε επίσης πληροφορίες και κρατήσεις για άλλα λιμάνια στην Ελλάδα. Απλά επιλέξτε το λιμάνι που επιθυμείτε και θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις που εξυπηρετούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με λιμάνια στη Τυνησία, την Ελλάδα, την Ισπανία, το Μαρόκο, τη Σαρδηνία, τη Μάλτα, τη Σικελία αλλά και άλλα λιμάνια κάντε κλικ εδώ.