• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Βαρκελώνης

Πλοία από και προς Βαρκελώνη

Δρομολόγια για Βαρκελώνη. Πλοία από και προς Βαρκελώνη.

Στο on line σύστημα κρατήσεών μας θα βρείτε πληροφορίες για όλες τις διαθέσιμες ακτοπλοϊκές συνδέσεις, τα πλοία, όπως και την σύγκριση τιμών για την Βαρκελώνη.

Η πόλη της Βαρκελώνης, είναι η πρωτεύουσα της Καταλονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ισπανία. Το λιμάνι της Βαρκελώνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης. Στο Franc Port της Βαρκελώνης και καταλήγουν επιβατηγά πλοία, κρουαζιερόπλοια και πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις έχει για Μαρόκο, Σαρδηνία και την ηπειρωτική Ιταλία.

Πλοία για Βαρκελώνη – online κρατήσεις


Κλείστε τώρα στο on line σύστημά μας τα εισιτήρια σας από και προς Βαρκελώνη για ηπειρωτική Ιταλία ή από και προς Βαρκελώνη για Σαρδηνία και Μαρόκο επωφεληθείτε από τις προσφορές. Η σύνδεση από και προς το λιμάνι της Βαρκελώνης στην Ισπανία προσφέρετε από την εταιρεία GRIMALDI LINES.

Το σύστημα κρατήσεών μας, σας ενημερώνει για την οικονομικότερη προσφορά σε πραγματικό χρόνο.
Οι εκπτώσεις που προσφέρονται τόσο καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, όπως και προσφορές ανάλογα την εποχή, περιλαμβάνονται αυτόματα στο σύστημα κρατήσεών μας έτσι, ώστε εσείς να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο. Έτσι δεν χρονοτριβείτε και συγκεντρώνεστε αποκλειστικά στο σχεδιασμό των διακοπών σας στην Ισπανία είτε αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, την μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας, έτσι ώστε να προγραμματίσετε απερίσκεπτα τις διακοπές.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από/προς Βαρκελώνη


Δρομολόγια από / προς Βαρκελώνη για Σαρδηνία. Διαδρομές μεταξύ της Βαρκελώνης στην Ισπανία και τη Σαρδηνία. Πλοία από και προς το Πόρτο Τόρες.

Δρομολόγια από / προς Βαρκελώνη για Ιταλία. Διαδρομές μεταξύ της Βαρκελώνης στην Ισπανία και Σιβιταβέκια στην ηπειρωτική Ιταλία και για Λιβόρνο.

Δρομολόγια από / προς Βαρκελώνη για Μαρόκο. Διαδρομές μεταξύ της Βαρκελώνης στην Ισπανία και Ταγγέρης στο Μαρόκο στην Αφρική.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο από ή προς το λιμάνι της Βαρκελώνης; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, λιμάνια και για τις τρέχουσες προσφορές για τα δρομολόγια της Βαρκελώνη μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια από και προς την Ισπανία θα βρείτε εδώ.