• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Μπάρι

Λιμάνι Μπάρι - online κρατησεις

Πλοία και δρομολόγια από και προς το Μπάρι.

Στο on line σύστημά μας θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια, λιμάνια και διαθεσιμότητα για το Μπάρι.

Η πόλη του Μπάρι με το ομώνυμο λιμάνι βρίσκετε στην Αδριατική και είναι η πρωτεύουσα της περιφέρειας Απούλιεν. Από το λιμάνι του Μπάρι το οποίο είναι πύλη εισόδου για τα βαλκάνια, εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια για Ελλάδα, Αλβανία, όπως και νησιά του Ιονίου Πελάγους.

Δρομολόγια για Μπάρι και On Line Κρατήσεις


Κλείστε τα εισιτήριά σας από και προς το Μπάρι με πλοίο στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Το σύστημα κρατήσεών μας, σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την πιο οικονομική τιμή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τρέχουσες προσφορές της κάθε ναυτιλιακής εταιρίας. Υπάρχουν όλο το χρόνο εκπτώσεις, καθώς και εποχιακές προσφορές από και προς το Μπάρι και περιλαμβάνονται στην προσφορά, ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους ή την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας στις διακοπές σας.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Μπάρι


Πλοία από Μπάρι για Αλβανία. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Μπάρι και τα λιμάνια της Αλβανίας.

Πλοία από Μπάρι για Ελλάδα. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Μπάρι στην Ιταλία και λιμάνια της Ελλάδας.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο από ή προς το Μπάρι; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές θα τα βρείτε εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια από και προς την Ιταλία θα βρείτε εδώ.

Εναλλακτικές επιλογές στα δρομολόγια Μπάρι


Ψάχνετε για ένα πλοίο από κάποιο άλλο λιμάνι στην Ιταλία;

Κανένα πρόβλημα – Παράλληλα με τα δρομολόγια από και προς το Μπάρι προσφέρουμε επίσης πληροφορίες και δυνατότητα κράτησης και για τα υπόλοιπα λιμάνια στην Ιταλία. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο λιμάνι, και θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με πλοία και συνδέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία Ελλάδα Ισπανία Μαρόκο Σαρδηνία, Μάλτα, Σικελία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.