• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Μπρίντιζι

Λιμάνι Μπρίντιζι - online κρατησεις

Πλοία και δρομολόγια από και προς το Μπρίντιζι.

Στο on line σύστημά μας θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια, λιμάνια και συνδέσεις για το Μπρίντιζι.

Η πόλη του Μπρίντιζι με το ομώνυμο λιμάνι βρίσκετε στην επαρχία Απούλιεν και είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας του Μπρίντιζι. Το Μπάρι είναι το νοτιότερο λιμάνι της Ιταλίας και προσφέρει συνδέσεις με την Ελλάδα και την Αλβανία.

Δρομολόγια για Μπρίντιζι και On Line Κρατήσεις


Κλείστε τα εισιτήριά σας από και προς Μπρίντιζι, στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για το δρομολόγιο Μπρίντιζι Ελλάδα και Μπρίντιζι Αυλώνα στην Αλβανία.

Το σύστημα κρατήσεών μας, σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την πιο οικονομική λύση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τρέχουσες προσφορές της κάθε ναυτιλιακής εταιρίας. Υπάρχουν όλο το χρόνο εκπτώσεις, καθώς και εποχιακές προσφορές από και προς το Μπρίντιζι και περιλαμβάνονται στην προσφορά, ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους ή την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας στις διακοπές σας.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Μπρίντιζι


Πλοία από Μπρίντιζι για Ελλάδα. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Μπρίντιζι και τα λιμάνια στην Ελλάδα.

Πλοία από Μπρίντιζι για Αλβανία. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Μπρίντιζι και τα λιμάνια στην Αλβανία.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο από ή προς το Μπρίντιζι; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές θα τα βρείτε εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια από και προς την Ιταλία θα βρείτε εδώ.

Εναλλακτικές επιλογές στα δρομολόγια του Μπρίντιζι


Ψάχνετε για ένα πλοίο από άλλο λιμάνι στην Ιταλία;

Κανένα πρόβλημα – Παράλληλα από τα δρομολόγια στην γραμμή του Μπρίντιζι προσφέρουμε επίσης πληροφορίες και δυνατότητες κράτησης και για τα υπόλοιπα λιμάνια στην Ιταλία. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο λιμάνι, και θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με πλοία και συνδέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο, Σαρδηνία, Μάλτα, Σικελία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.