• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Σαλέρνο

Λιμάνι Σαλέρνο - online κρατησεις

Πλοία και δρομολόγια από και προς το Σαλέρνο.

Στο on line σύστημά μας θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια, λιμάνια και συνδέσεις για το Σαλέρνο.

Η πόλη του Σαλέρνο με το ομώνυμο λιμάνι βρίσκετε στον κόλπο του Σαλέρνο και είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Καπάνια. Το Σαλέρνο είναι το κυριότερο λιμάνι της Ιταλίας για προορισμούς όπως Τυνησία Σικελία αλλά και Μαρόκο.

Δρομολόγια για Σαλέρνο και On Line Κρατήσεις


Κλείστε τα εισιτήριά σας από και προς το Σαλέρνο, στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για το δρομολόγιο από και προς Σαλέρνο.

Το σύστημα κρατήσεών μας, σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την πιο οικονομική λύση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τρέχουσες προσφορές της ναυτιλιακής εταιρίας. Υπάρχουν όλο το χρόνο εκπτώσεις, καθώς και εποχιακές προσφορές από και προς το Σαλέρνο και περιλαμβάνονται στην προσφορά, ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους ή την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας για τις διακοπές σας.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Σαλέρνο


Πλοία από Σαλέρνο για Μάλτα. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Σαλέρνο και το λιμάνι της Βαλέτα στη Μάλτα.

Πλοία από Σαλέρνο για Σικελία. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Σαλέρνο και το λιμάνι του Παλέρμο και της Κατάνια στη Σικελία.

Πλοία από Σαλέρνο για Τυνησία. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Σαλέρνο και το λιμάνι της Τύνιδας στη Τυνησία.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο από ή προς το Σαλέρνο; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές θα τα βρείτε εδώ:

Περισσότερα δρομολόγια από και προς Ιταλία θα βρείτε εδώ.

Εναλλακτικές επιλογές στα δρομολόγια του Σαλέρνο


Ψάχνετε για ένα πλοίο από άλλο λιμάνι στην Ιταλία;

Κανένα πρόβλημα – Παράλληλα από τα δρομολόγια στην γραμμή του Σαλέρνο προσφέρουμε επίσης πληροφορίες και δυνατότητες κράτησης και για τα υπόλοιπα λιμάνια στην Ιταλία. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο λιμάνι, και θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με πλοία και συνδέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο, Σαρδηνία, Μάλτα, Σικελία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.