• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Τεργέστης

Ferries Τεργέστη - online κρατήσεις

Στο on line σύστημά μας θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια, λιμάνια και συνδέσεις για τη Τεργέστη.

Η Τεργέστη είναι μία πόλη-λιμάνι στη βορειοανατολική Ιταλία. Βρίσκεται σε μία στενή λωρίδα γης ανάμεσα στη Αδριατική Θάλασσα και στα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία. Παράλληλα με το λιμάνι της Βενετίας και της Ανκόνας είναι ο μεγαλύτερος σταθμός για μετακινήσεις προς τα λιμάνια της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Από το λιμάνι της Τεργέστης εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια για Ηγουμενίτσα και Πάτρα.

Δρομολόγια για Τεργέστη και On Line Κρατήσεις


Κλείστε τα εισιτήριά σας από και προς Τεργέστη με το πλοίο στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για το δρομολόγιο Ανκόνα Ελλάδα.

Το σύστημα κρατήσεών μας, σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την πιο οικονομική λύση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τρέχουσες προσφορές της κάθε ναυτιλιακής εταιρίας. Υπάρχουν όλο το χρόνο εκπτώσεις, καθώς και εποχιακές προσφορές από και προς την Τεργέστη και περιλαμβάνονται στην προσφορά, ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους ή την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας στις διακοπές σας.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Τεργέστη


Πλοία από Τεργέστη για Ελλάδα. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Τεργέστης και τα λιμάνια στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο από ή προς την Τεργέστη; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές θα τα βρείτε εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια από και προς την Ιταλία θα βρείτε εδώ.

Εναλλακτικές επιλογές στα δρομολόγια της Τεργέστης


Ψάχνετε για ένα πλοίο από άλλο λιμάνι στην Ιταλία;

Κανένα πρόβλημα – Παράλληλα από τα δρομολόγια στην γραμμή της Τεργέστηςπροσφέρουμε επίσης πληροφορίες και δυνατότητες κράτησης και για τα υπόλοιπα λιμάνια στην Ιταλία. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο λιμάνι, και θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με πλοία και συνδέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία Ελλάδα Ισπανία Μαρόκο Σαρδηνία, Μάλτα, Σικελία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.