• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Βενετίας

Λιμάνι Βενετίας - online κρατησεις

Πλοία και δρομολόγια από και προς τη Βενετία.

Στο on line σύστημά μας θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια, λιμάνια και συνδέσεις για την Βενετία.

Η πόλη της Βενετίας βρίσκεται στο βόρειο μέρος της Αδριατικής ακτής με το ομώνυμο λιμάνι, και είναι η πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Από το λιμάνι της Βενετίας εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια για Ηγουμενίτσα και Πάτρα.

Δρομολόγια για Βενετία και On Line Κρατήσεις


Κλείστε τα εισιτήριά σας από και προς Βενετία με το πλοίο στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για το δρομολόγιο Βενετία Ελλάδα.

Το σύστημα κρατήσεών μας, σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την πιο οικονομική λύση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τρέχουσες προσφορές της κάθε ναυτιλιακής εταιρίας. Υπάρχουν όλο το χρόνο εκπτώσεις, καθώς και εποχιακές προσφορές από και προς την Βενετία και περιλαμβάνονται στην προσφορά, ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους ή την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας στις διακοπές σας.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Βενετία


Πλοία από Βενετία για Ελλάδα. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Βενετίας και τα λιμάνια στην Ελλάδα, της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο από ή προς την Βενετία; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές θα τα βρείτε εδώ:

Περισσότερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις από και προς Ιταλία θα βρείτε εδώ.

Εναλλακτικές επιλογές στα δρομολόγια της Βενετίας


Ψάχνετε για ένα πλοίο από άλλο λιμάνι στην Ιταλία; Κανένα πρόβλημα – Παράλληλα με τα δρομολόγια στην γραμμή της Βενετίας προσφέρουμε επίσης πληροφορίες και δυνατότητες κράτησης και για τα υπόλοιπα λιμάνια στην Ιταλία. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο λιμάνι, και θα λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με πλοία και συνδέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο, Σαρδηνία, Μάλτα, Σικελία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.