• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Βαλέτα, Μάλτα

Online κρατήσεις για Βαλέτα, Μάλτα

Πλοία για Μάλτα, Βαλέτα. Πλοία από και προς το λιμάνι της Βαλέτας, στη Μάλτα.

Πληροφορίες για τα λιμάνια της Βαλέτα στη Μάλτα, τα πλοία, διαθέσιμες συνδέσεις και αυτόματο σύστημα σύγκρισης τιμών και κρατήσεων.

Η Βαλέτα είναι η πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Μάλτας. Η πόλη βρίσκεται στη βόρεια ακτή του νησιού, στο ακρωτήρι του Monte Sciberras και το λιμάνι συνδέεται με την Κατάνια στη Σικελία και με την ηπειρωτική Ιταλία με Σαλέρνο.

Πλοία για Μάλτα On Line Οικονομικές Κρατήσεις


Κλείστε τα εισιτήριά σας για Μάλτα / Βαλέτα με το πλοίο στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας στο δρομολόγιο από Βαλέτα για Σικελία και την ηπειρωτική Ιταλία. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση (από και προς τη Βαλέτα, Μάλτα) προσφέρεται από την εταιρεία Grimaldi Lines.

Το σύστημα κρατήσεών μας, σας ενημερώνει για την πιο οικονομική τιμή, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας, αλλά και τις τρέχουσες προσφορές της ναυτιλιακής εταιρίας. Υπάρχουν όλο το χρόνο εκπτώσεις, καθώς και εποχιακές προσφορές για την σύνδεση με την Μάλτα / Βαλέτα και περιλαμβάνονται στην τιμολόγηση ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους ή την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας στις διακοπές σας.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Μάλτα


Πλοία από Βαλέτα για Σικελία. Διαδρομές μεταξύ Βαλέτας, στη Μάλτα και τα λιμάνια στη Σικελία. Πλοία από και προς Κατάνια.

Πλοία από Βαλέτα για ηπειρωτική Ιταλία. Διαδρομές μεταξύ Βαλέτας, στη Μάλτα και τα λιμάνια στην ηπειρωτική Ιταλία. Πλοία από και προς Σαλέρνο.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο πλοίο από/προς τη Μάλτα / Βαλέτα; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές θα τα βρείτε εδώ:

Περισσότερα δρομολόγια από και προς Μάλτα θα βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο, Σαρδηνία, Ιταλία, Σικελία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.