• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Ταγγέρης

Λιμάνι Ταγγέρης - online κρατησεις

Πλοία για Ταγγέρη. Πλοία από και προς Ταγγέρη.

Πληροφορίες σχετικά με διαθέσιμα πλοία για Ταγγέρη, πληροφορίες για το λιμάνι , διαθέσιμες συνδέσεις, σύγκριση τιμών και on line κράτηση.

Η πόλη-λιμάνι της Ταγγέρης είναι η επαρχία της Ταγγέρης-Asilah στο βόρειο Μαρόκο, δίπλα στην ακτή της Βόρειας Αφρικής, δυτικά των Στενών του Γιβραλτάρ. Το λιμάνι της Ταγγέρης συνδέει η Grimaldi Lines με την Ισπανία και την Ιταλία.

Δρομολόγια για Ταγγέρη – Online κρατήσεις


Κλείστε τα εισιτήριά σας από Ταγγέρη με πλοίο στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας στο δρομολόγιο από Ταγγέρη για Ισπανία και την Ιταλία. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση (από και προς την Ταγγέρη στο Μαρόκο) προσφέρεται από την εταιρεία Grimaldi Lines. Το σύστημά μας θα σας ενημερώσει για την πιο οικονομική λύση.

Το σύστημα κρατήσεών μας, λαμβάνει υπ όψιν του όλες τις προσφορές της ναυτιλιακής. Καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέρονται εκπτώσεις, όπως και εποχιακές, οι οποίες περιλαμβάνονται ήδη στην τιμή, ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, ή με φίλους, με την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας για τις διακοπές σας.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Ταγγέρη


Πλοία από Ταγγέρη για Ισπανία. Ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ Ταγγέρης και Βαρκελώνης.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο από ή προς την Ταγγέρη; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές θα τα βρείτε εδώ:

Περισσότερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις από και προς Μαρόκο θα βρείτε εδώ..