• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Porto Tores

Λιμάνι Porto Tores - online κρατησεις

Porto Torres. Πλοία από και προς το Porto Torres.

Πληροφορίες σχετικά με τα πλοία για το Πόρτο Τόρες, το λιμάνι του Porto Torres και την διαθεσιμότητα για τις εταιρίες που δρομολογούνται στη συγκεκριμένη διαδρομή θα τα βρείτε στο αυτόματο σύστημα σύγκρισης τιμών μας.

Το Πόρτο Τόρες είναι μια πόλη λιμάνι στην επαρχία Sassari της Σαρδηνίας και βρίσκεται στον κόλπο της Asinara. Η πόλη είναι ένα σημαντικό λιμάνι για τη μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων και παρέχει ακτοπλοϊκή σύνδεση για την Τσιβιταβέκια της Ιταλίας και προς Βαρκελώνη στην Ισπανία.

Πλοία για Πόρτο Τόρες – Κλείστε online και επωφεληθείτε


Κλείστε τα εισιτήριά σας από το Πόρτο Τόρες με πλοίο στο on line σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας στα δρομολόγιο για Ισπανία και την Ιταλία. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση (από και προς Πόρτο Τόρες) προσφέρεται από την εταιρεία Grimaldi Lines. Το σύστημά μας θα σας ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο για την πιο οικονομική λύση.

Το σύστημα κρατήσεών μας, λαμβάνει υπ όψιν του όλες τις προσφορές της ναυτιλιακής. Καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέρονται εκπτώσεις, όπως και εποχιακές, οι οποίες περιλαμβάνονται ήδη στην τιμή, ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, ή με φίλους, με την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας για τις διακοπές σας.

Οι ειδικές προσφορές που προσφέρουν οι ναυτιλιακές εταιρείες από και προς το Πόρτο Τόρες υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημά μας ακόμα κι αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, ή με μοτοσικλέτα, το τροχόσπιτο ή το αυτοκινούμενο σας.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια από/προς Porto Torres


Πλοία από Πόρτο Τόρες στη Σαρδηνία. Δρομολόγια μεταξύ Πόρτο Τόρες στην Σαρδηνία με τα λιμάνια της Ιταλίας στην Σιβιταβέκια και της Βαρκελώνης στην Ισπανία.

Ψάχνετε για μια συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση από το λιμάνι του Πόρτο Τόρες; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, λιμανιων, όπως και για τις τρέχουσες προσφορές στην αναζήτησή σας για το Πόρτο Τόρες μπορείτε να τις βρείτε εδώ:

Περισσότερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις από και προς Σαρδηνία θα βρείτε εδώ.