• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Παλέρμο

Πλοία για Παλέρμο - online κρατησεις

Πλοία για Παλέρμο. Πλοία από και προς Παλέρμο.

Στο on line σύστημα κρατήσεών μας θα βρείτε πληροφορίες για όλες τις διαθέσιμες ακτοπλοϊκές συνδέσεις, τα πλοία, όπως και την σύγκριση τιμών για το Παλέρμο.

Το λιμάνι της πόλης βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Σικελία και είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας του Παλέρμο και της αυτόνομης περιφέρειας της Σικελίας. Από το Παλέρμο προσφέρονται συνδέσεις για το Σαλέρνο στην ηπειρωτική χώρα, και για την Τύνιδα στην Τυνησία.

Πλοία για Παλέρμο on line οικονομικές κρατήσεις


Κλείστε τώρα στο on line σύστημά μας τα εισιτήρια σας από και προς Παλέρμο για Τυνησία και ηπειρωτική Ιταλία και επωφεληθείτε από τις προσφορές. Η σύνδεση από και προς το Παλέρμο στη Σικελία προσφέρετε από την εταιρεία GRIMALDI LINES.

Το σύστημα κρατήσεών μας, λαμβάνει υπ όψιν του την οικονομικότερη προσφορά της ναυτιλιακής εταιρείας. Εκπτώσεις προσφέρονται καθ όλη την διάρκεια του χρόνου, όπως και προσφορές ανάλογα την εποχή. Οι αντίστοιχες εκπτώσεις περιλαμβάνονται αυτόματα στο σύστημα κρατήσεών μας και περιλαμβάνονται στην τιμή ανεξάρτητα αν ταξιδεύετε μόνος, με φίλους την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, την μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας.

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις από/προς Παλέρμο


Πλοία από Παλέρμο για ηπειρωτική Ιταλία. Δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και ηπειρωτικής Ιταλίας. Πλοία από και προς Σαλέρνο.

Πλοία από Παλέρμο για Τυνησία. Δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και Τυνησίας. Πλοία προς Τύνιδα στην Τυνησία.

Πληροφορίες όσον αφορά την διαθεσιμότητα πλοία και ακτοπλοϊκές συνδέσεις για την διαδρομή σας για Παλέρμο θα βρείτε εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια από και προς την Σικελία θα βρείτε εδώ.

Εναλλακτικές επιλογές στα λιμάνια της Σικελίας


Ψάχνετε για ένα πλοίο από άλλο λιμάνι στη Σικελία;

Κανένα πρόβλημα – Εκτός από τα δρομολόγια για το Παλέρμο προσφέρουμε επίσης πληροφορίες και δυνατότητες κράτησης και για άλλα λιμάνια στη Σικελία. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο λιμάνι, και θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με πλοία και συνδέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο, Σαρδηνία, Μάλτα, Ιταλία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.