• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Minoan Lines 2019 – Προσφορά Camping All Inclusive

Minoan Lines - πληροφορίες & φωτογραφίες26-11-2018

Camping All InclusiveMinoan Lines Προσφορά Camping All Inclusive

Επιλέξτε την Camping all Inclusive προσφορά της Minoan Lines και ταξιδέψτε με το αυτοκινούμενο ή με το αυτοκίνητο και το τροχόσπιτό σας και κοιμηθείτε στις άνετες καμπίνες, στην τιμή ενός καταστρώματος!

Επιπλέον έχετε έκπτωση 30% στα εστιατόρια self-service και a la cart! Το αυτοκινούμενο ή το αυτοκίνητο και το τροχόσπιτό σας παραμένουν στο γκαράζ (με πρόσβαση σε παροχή ρεύματος 220V).

Αγκώνα και Βενετία
Η προσφορά περιλαμβάνει μια εσωτερική καμπίνα (AB2, AB3, AB4) και έκπτωση 30% στα εστιατόρια self-service και a la cart ανά άτομο ανά διαδρομή. Όλα αυτά στην τιμή ενός καταστρώματος ανά άτομο συν την τιμή του οχήματος!

Θέλετε να πάρετε μαζί σας στην καμπίνα και τον τετράποδο σας φίλο σας; Μπορείτε, με ένα επιπλέον κόστος €25.00 ανά διαδρομή!

Ταξιδέψτε από και προς την Αγκώνα και τη Βενετία όλο το χρόνο με αυτή την εκπληκτική προσφορά!


Κάντε Κράτηση
Όροι και Προϋποθέσεις
  • Ισχύει για επιβάτες που ταξιδεύουν με αυτοκινούμενο ή με αυτοκίνητο και τροχόσπιτο.
  • Η προσφορά περιλαμβάνει μια εσωτερική καμπίνα (AB2, AB3, AB4) και έκπτωση 30% σε όλα τα γεύματα και τα ποτά στα εστιατόρια a la carte και self-service κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όλα στην τιμή ενός καταστρώματος ανά άτομο συν την τιμή του οχήματος!
  • Εάν επιθυμείτε να πάρετε το κατοικίδιο ζώο σας στην καμπίνα, υπάρχει επιπλέον χρέωση περίπου €25.00 ευρώ ανά διαδρομή. Η υπηρεσία ισχύει όλο το χρόνο για τα δρομολόγια από και προς την Αγκώνα και τη Βενετία.
Πείτε το στους φίλους σας

Σχετικές Προσφορές

Anek-Superfast 2019 – Camping on Board

Anek-Superfast Camping on Board Το Camping on Board είναι πολύ δημοφιλές! Κάντε κράτηση για εισιτήρια στο κατάστρωμα και απολαύστε το ταξίδι...

Περισσότερες Προσφορές & Εκπτώσεις - Minoan Lines

Minoan Lines 2019 – Μέλη αυτοκινητιστικώ...

Minoan Lines Μέλη αυτοκινητιστικών λεσχών – Εξοικονομήστε 20%-25% ! Είστε μέλος κάποιας αυτοκινητιστικής λέσχης; Εξαιρετικά, έχετε 20% έκπτω...

Minoan Lines 2019 – Προσφορά Minoan Bonu...

Minoan Lines  – Προσφορά Minoan Bonus Club Εαν είστε μέλος του Minoan Lines Bonus Club, δικαιούστε 20% έκπτωση για το ταξίδι σας ...

Minoan Lines 2019 – Δρομολόγιο μετ’ επισ...

Minoan Lines 30% Έκπτωση Δρομολόγιο μετ’ επιστροφής Αν ξέρετε την ημερομηνίας επιστροφής σας έχετε όφελος με την Minoan Lines! Κάντε κράτηση...

Δείτε όλες τις προσφορές της εταιρείας Minoan Lines › › ›