• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
 • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Τελευταίες Προσφορές

Minoan Lines 2020 – Έκπτωση Early Booking

Minoan Lines Έκπτωση Early Booking – Εξοικονομήστε 20% ! Κάντε κράτηση νωρίς και εξοικονομήστε 20% στο επόμενο ακτοπλοϊκό ταξίδι σας! Ταξιδέψτε από την Αγκώνα ή τη Βενετία στην Ιταλία προς την Πάτρα ή την Ηγουμενίτσα στην Ελλάδα και εξοικονομήστε χρήματα κλείνοντας τα εισιτήρια σας νωρίς. Απολαύστε ένα ασφαλές και πολυτελές ακτοπλοϊκό ταξίδι με όλες τις ανέσεις που προσφέρονται στα πλοία της Minoan Lines σε εξαιρετικές τιμές. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα μέσω του online συστήματος και κάντε κράτηση τώρα για να εξοικονομήσετε 20%!

Όροι και Προϋποθέσεις

Η έκπτωση Early Booking 20% ισχύει για κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίων έως 29.02.2020.

 • Ισχύει για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής .
 • Τα εισιτήρια πρέπει να εκδοθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία κράτησης.  Εάν η κράτηση δεν επιβεβαιωθεί εντός της προθεσμίας των 15 ημερών, η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα.
 • Ισχύει για ημερομηνίες ταξιδιού έως 15.01.2021
 • Ισχύει σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων.
 • Η έκπτωση είναι σωρευτική με όλες τις άλλες εκπτώσεις της εμπορικής πολιτικής του 2020.
 •  Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων για εισιτήρια με Early Booking.
 • Ισχύει για περιορισμένη διαθεσιμότητα επιβατών και οχημάτων.
 • Σε κρατήσεις που περιλαμβάνονται στην προσφορά Camping all Inclusive, η έκπτωση εφαρμόζεται μόνο στους επιβάτες, όχι όμως στα οχήματα.

Εισιτήρια με την έκπτωση Early Booking μπορούν να αλλάξουν ή να γίνουν ανοικτής ημερομηνίας, πληρώνοντας την διαφορά τιμής προς τις
επίσημες τιμές καταλόγου (η έκπτωση Early Booking θα αφαιρεθεί από την κράτηση).

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Έκπτωση Early Booking

Anek-Superfast Έκπτωση Early Booking – Εξοικονομήστε 20 %! Κλείστε τα εισιτήρια σας νωρίς φέτος και επωφεληθείτε από την εκπληκτική προσφορά Early Booking με έκπτωση 20 % που προσφέρει η Anek-Superfast! Θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά για να κλείσετε τα εισιτήριά σας μέσω του online συστήματος και να εξοικονομήσετε 20 %! Ξεκινήστε τώρα!

Όροι και Προϋποθέσεις

Περίοδος κρατήσεων: Έως 29.02.2020
Ισχύει για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής: Έως 31.12.2020
Επιβεβαίωση & έκδοση εισιτηρίων: Έως 29.02.2020

Ανκόνα:  Η έκπτωση 20% Early Booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών, αυτοκινήτων, αυτοκινήτων με μπαγκαζιέρα οροφής, οχημάτων έως 6μ μήκος & έως 2μ ύψος, ρυμουλκών έως 2,50μ μήκος & 2μ ύψος καθώς και στο ναύλο για μοτοσικλέτες. Δεν ισχύει στις κρατήσεις με τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».

Μπάρι & Βενετία: Η έκπτωση 20% Early Booking ισχύει σε όλες τις κατηγορίες ναύλων επιβατών και οχημάτων καθώς και στις κρατήσεις με «Camping on board».
• Μετά την έκδοση του εισιτηρίου, επιτρέπεται αλλαγή, ΟΧΙ όμως και ΑΚΥΡΩΣΗ (ολική ή μερική). Αν η κράτηση αλλάξει μετά τις 29.02.2020, θα πρέπει να καταβληθεί η διαφορά τιμής μεταξύ της προσφοράς Early Booking και των αναγραφόμενων τιμών του καταλόγου 2020 για το/α σκέλος/η της κράτησης που έχει μεταβληθεί.
• Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις με ανοικτή ημερομηνία επιστροφής. Στην περίπτωση αυτή, η έκπτωση Early Booking παρέχεται μόνο στο σκέλος της αναχώρησης και όχι στο σκέλος της επιστροφής που έχει ανοιχτή ημερομηνία ταξιδιού.
• Η έκπτωση ισχύει σε συνδυασμό με τις ετήσιες εκπτώσεις που ισχύουν το 2020 με εξαίρεση την παιδική έκπτωση με την οποία δε συνδυάζεται.
• Η έκπτωση δεν ισχύει στον επίναυλο καυσίμων, στο ναύλο για τη μεταφορά κατοικιδίων, στον επίναυλο της καμπίνας «PURE» και στα εκδρομικά πακέτα.
• Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Μέλη αυτοκινητιστικών λεσχών

Minoan Lines Μέλη αυτοκινητιστικών λεσχών – Εξοικονομήστε 20%-25% ! Είστε μέλος κάποιας αυτοκινητιστικής λέσχης; Εξαιρετικά, έχετε 20% έκπτωση στο εισιτήριο σας για το ακτοπλοϊκό σας ταξίδι! Και ακόμα καλύτερα αν είστε μέλος της ADAC δικαιούστε έκπτωση 25%! Ταξιδέψτε σε εξαιρετική τιμή από την Ελλάδα στην Ιταλία. Το πρόγραμμα «Show Your Card» περιλαμβάνει αυτοκινητιστικές λέσχες από όλο τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπεριλάβετε τουλάχιστον ένα όχημα στην κράτησή σας. Έχει κι άλλο! Η έκπτωση ισχύει όχι μόνο για τον ιδιοκτήτη του οχήματος αλλά και για την οικογένεια και τους φίλους του που ταξιδεύουν μαζί!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Ισχύει για τα μέλη τωναυτοκινητιστικών λεσχώνπου συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Show your Card!”.
 •  Η έκπτωση 20% ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων στις γραμμές Αδριατικής.
 • Aποκλειστικά για τα μέλη του ADAC, ισχύει έκπτωση 25% και ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων στις γραμμές Αδριατικής.
 •  Η έκπτωση ισχύει και για τις γραμμές εσωτερικού με απαραίτητη προϋπόθεση την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων και των δύο γραμμών (εσωτερικού & εξωτερικού)
 • Η προσφορά είναι αθροιστική με την έκπτωση Early Booking και έκπτωση μετ’ επιστροφής.
 • Η προσφορά ισχύει και σε συνδυασμό με την υπηρεσία Camping All Inclusive.

Προσοχή:Οι κάτοχοι της κάρτας θα χρειαστεί να παρουσιάσουν την ARC κάρτα τους κατά την επιβίβαση.
Εάν δεν παρουσιάσουν έγκυρη κάρτα θα έχει ως αποτέλεσμα την καταβολή του αντίστοιχου στην διαφορά της τιμής.

 

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Προσφορά Camping All Inclusive

Minoan Lines Προσφορά Camping All Inclusive Επιλέξτε την Camping all Inclusive προσφορά της Minoan Lines και ταξιδέψτε με το αυτοκινούμενο ή με το αυτοκίνητο και το τροχόσπιτό σας και κοιμηθείτε στις άνετες καμπίνες, στην τιμή ενός καταστρώματος! Επιπλέον έχετε έκπτωση 30% στα εστιατόρια self-service και a la cart! Το αυτοκινούμενο ή το αυτοκίνητο και το τροχόσπιτό σας παραμένουν στο γκαράζ (με πρόσβαση σε παροχή ρεύματος 220V). Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στη γραμμή της Ανκόνας Η προσφορά περιλαμβάνει μια εσωτερική καμπίνα (AB2, AB3, AB4) και έκπτωση 30% στα εστιατόρια self-service και a la cart ανά άτομο ανά διαδρομή. Όλα αυτά στην τιμή ενός καταστρώματος ανά άτομο συν την τιμή του οχήματος! Θέλετε να πάρετε μαζί σας στην καμπίνα και τον τετράποδο σας φίλο σας; Μπορείτε, με ένα επιπλέον κόστος €25.00 ανά διαδρομή!

Όροι και Προϋποθέσεις

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στη γραμμή της Ανκόνας.

 • Ισχύει για επιβάτες που ταξιδεύουν με το αυτοκινούμενο ή με το αυτοκίνητο και το τροχόσπιτό τους.
 • Η προσφορά περιλαμβάνει μια εσωτερική καμπίνα (ΑΒ2, ΑΒ3, ΑΒ4) και 30% έκπτωση στα εστιατόρια self service και a la carte.
 • Όλα στην τιμή του ενός καταστρώματος ανά άτομο συν την τιμή του οχήματος!
 • Αν θέλετε να πάρετε το κατοικίδιό σας στην καμπίνα, υπάρχει μια επιπλέον χρέωση περίπου 25 Ευρώ, ανά διαδρομή.
 • Η προσφορά ισχύει όλο τον χρόνο.

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Camping on Board

Anek-Superfast Camping on Board Το Camping on Board είναι πολύ δημοφιλές! Κάντε κράτηση για εισιτήρια στο κατάστρωμα και απολαύστε το ταξίδι σας από Ελλάδα προς Ιταλία στην άνεση του τροχόσπιτου ή αυτοκινούμενού σας. Παρέχεται πρόσβαση σε παροχή ρεύματος 220V και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ντους και τις τουαλέτες. Ο τετράποδος φίλος σας φυσικά επιτρέπεται να ταξιδέψει μαζί σας στο όχημα!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Ισχύς προγράμματος: 01/04/2020 – 31/10/2020.
 • Έγκαιρη κράτηση θέσεων γιατί ο ειδικός χώρος camper είναι περιορισμένος.
 •  Καταβολή εισιτηρίου καταστρώματος για τους επιβάτες και αντίστοιχου ναύλου οχήματος.
 •  Παραμονή στο τροχόσπιτο / αυτοκινούμενο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
 •  Πρόσβαση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου.
 •  Ισχύει μόνο για οχήματα που είναι επίσημα αναγνωρισμένα ως οχήματα camping στην άδεια κυκλοφορίας τους (τροχόσπιτα / αυτοκινούμενα).

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Αυτοκινητιστικές Λέσχες και Camping Clubs

Anek-Superfast Automobile Club Discount Save a whole 25 % on your next ferry trip if you are a member of ADAC or ANWB. Or perhaps TCS or ÖAMTC? That’s right, Anek-Superfast offers discounts for these automobile clubs and many more! ACE, NKC, FFCC, FC, TOURING CLUB, KAMPEERTOERIST, TOURING CLUB ITALIANO, CAMPER CLUB GREECE, PLEINAIR, AC CLUB, VIAGGIARE IN LIBERTA, TURIT, CARAVAN & CAMPER FRIENDS, FICM FEDERATION (INTERNATIONAL), HMC, CCSR, FPA, FLM, UCA, CCI, ASSOCAMPI, MCC, RU, FFACCC, FEAA, LFBCM or LNMC! Book your tickets now!

Όροι και Προϋποθέσεις

• Ισχύει στις τιμές οχημάτων για τα μέλη επιλεγμένων λεσχών αυτοκινήτου και αυτοκινούμενου τροχόσπιτου. Η έκπτωση παρέχεται μόνο στο ναύλο του οχήματος.
• Η παρεχόμενη έκπτωση δεν ισχύει αθροιστικά με την οικογενειακή έκπτωση, την έκπτωση σε καθίσματα αεροπορικού τύπου και την έκπτωση σε κατάστρωμα.
• Η έκπτωση ισχύει σε συνδυασμό με την προσφορά Early Booking (με την προϋπόθεση ότι το συγκεκριμένο όχημα δικαιούται την έκπτωση Early Booking) καθώς και με τις εκπτώσεις που ισχύουν για παιδιά, νέους και ενήλικες 60 ετών και άνω.
• Ανκόνα: Η έκπτωση δεν ισχύει για τις κρατήσεις «camping on board» την ακόλουθη περίοδο: από Ανκόνα προς Ελλάδα από 01/07 έως και 15/08 και από Ελλάδα προς Ανκόνα από 01/08 έως και 15/09.
• Για την παροχή της έκπτωσης, το όχημα πρέπει να συνοδεύεται από ένα μέλος της λέσχης αυτοκινήτου ή αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.
• Οι δικαιούχοι της έκπτωσης οφείλουν να επιδεικνύουν την κάρτα μέλους της λέσχης κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά το check – in στο λιμάνι.
• Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Δρομολόγιο μετ’ επιστροφής

Minoan Lines 30% Έκπτωση Δρομολόγιο μετ’ επιστροφής Αν ξέρετε την ημερομηνίας επιστροφής σας έχετε όφελος με την Minoan Lines! Κάντε κράτηση για το ταξίδι επιστροφής σας ταυτόχρονα και κερδίστε 30% έκπτωση επιστροφής στο ταξίδι σας από Ελλάδα προς Ιταλία!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Η έκπτωση ισχύει μόνο για το δρομολόγιο της επιστροφής.
 •  Το δρομολόγιο της επιστροφής πρέπει να επιβεβαιώνεται μαζί με την μετάβαση (aller) και όχι χωριστά.
 •  Η έκπτωση ισχύει και όταν γίνεται συνδυασμός των γραμμών Αγκώνα - Βενετία.

 

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast Ferries 2020 – Έκπτωση στα εισιτήρια Επιστροφής

Anek-Superfast Ferries Έκπτωση στα εισιτήρια Επιστροφής Εάν σχεδιάζετε να επιστρέψετε με πλοίο, εξοικονομήστε μια καταπληκτική έκπτωση 30% στους ναύλους επιστροφής, κλείνοντας το ταξίδι επιστροφής μαζί με το πρώτο σας δρομολόγιο. Η έκπτωση ισχύει και για ανοικτά εισιτήρια επιστροφής αν δεν είστε σίγουροι για την ημερομηνία επιστροφής του ταξιδιού σας! Κλείστε ολόκληρο το ταξίδι σας με την Anek-Superfast και εξοικονομήστε χρήματα!

Όροι και Προϋποθέσεις

• Ισχύει μόνο όταν τα εισιτήρια αναχώρησης και επιστροφής εκδίδονται ταυτόχρονα και στον ίδιο κωδικό κράτησης (το όνομα των επιβατών, το μοντέλο και ο αριθμός πινακίδας του οχήματος πρέπει να είναι τα ίδια και στα δύο σκέλη της κράτησης).
• Η έκπτωση παρέχεται συνδυαστικά με τις υπόλοιπες εκπτώσεις.

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Έκπτωση για Οικογένεια και Φίλους

Minoan Lines 20 % Έκπτωση για Οικογένεια και Φίλους Η Minoan Lines συμφέρει για τα ταξίδια με την οικογένεια και τους φίλους σας! Κάντε κράτηση τώρα και κερδίστε έκπτωση XX %! Ισχύει για 3 ή περισσότερους επιβάτες στο κατάστρωμα, στα AES (καθίσματα αεροπορικού τύπου), στα ABS (Business Καθίσματα) ή στις εσωτερικές / εξωτερικές καμπίνες (3 κρεβάτια ή 4 κρεβάτια) με ή χωρίς όχημα.

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Προσφέρεται σε 3 ή περισσότερους επιβάτες που ταξιδεύουν σε κατηγορία θέσης Deck, AES (Οικονομική θέση), ABS (Business Καθίσματα) ή ΑΒ3, Α3, και
  ΑΒ4, Α4 καμπίνες με ιδιωτικό όχημα της κατηγορίας 1. Όλα τα εισιτήρια πρέπει να εκδίδονται υπό τον ίδιο κωδικό κράτησης. Η έκπτωση δεν ισχύει για τα μειωμένα εισιτήρια για τα παιδιά (-50%).

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Έκπτωση για παιδιά

Minoan Lines Έκπτωση για παιδιά Η καλύτερη επιλογή όταν ταξιδεύετε με τα παιδιά σας είναι η Minoan Lines! Τα παιδιά ηλικίας 5-16 ετών δικαιούνται έκπτωση 50%! Παιδιά κάτω των 4 ετών ταξιδεύουν ΔΩΡΕΑΝ ή με έκπτωση 50% όταν καταλαμβάνουν ένα κρεβάτι ή ταξιδεύουν σε AES (καθίσματα αεροπορικού τύπου)!

Όροι και Προϋποθέσεις

• Ισχύει για παιδιά ηλικίας μεταξύ 4 και 16 ετών.
• Παιδιά κάτω των 4 ετών ταξιδεύουν δωρεάν αλλά δεν δικαιούνται κρεβάτι ή κάθισμα.
• Όλα τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον 1 ενήλικα όταν ταξιδεύουν σε καμπίνα.

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Οικογένεια και Φίλοι

Anek-Superfast Family & Friends Discount Το ταξίδι με φίλους ή οικογένεια μπορεί να γίνει αρκετά ακριβό. Όχι με την Anek-Superfast όμως! Απολαύστε την άνεση μιας 3κλινης ή 4κλινης καμπίνας (εσωτερικής ή εξωτερικής) μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας (3/4 επιβάτες) και επωφεληθείτε από την έκπτωση 20%! Κάντε κράτηση τώρα και απολαύστε ένα άνετο ταξίδι με την Anek-Superfast!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • 20% έκπτωση για 3 ή 4 άτομα που ταξιδεύουν σε AA3 / ΑΒ3 ή Α4 / ΑΒ4 με ή χωρίς το όχημα
 • Όλοι οι επιβάτες πρέπει να ταξιδεύουν με τον ίδιο κωδικό κράτησης
 • Η έκπτωση ισχύει για επιβάτες και οχήματα (όλες οι κατηγορίες, με εξαίρεση τα ρυμουλκούμενα και μοτοσικλέτες)
 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
 • Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Έκπτωση για επιβάτες άνω των 60 ετών

Minoan Lines Έκπτωση για επιβάτες άνω των 60 ετών Εάν είστε άνω των 60 ετών, η Minoan Lines έχει την κατάλληλη προσφορά για εσάς. Ταξιδέψτε με έκπτωση 20 % από την Ελλάδα στην Ιταλία! Ισχύει για όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων, με ή χωρίς όχημα.

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Προσφέρεται σε όλους τους επιβάτες άνω των 60 ετών, που ταξιδεύουν σε οποιαδήποτε κατηγορία θέσης με ή χωρίς όχημα.
 •  Η έκπτωση δεν ισχύει για την προσφορά Camping All Inclusive.

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Έκπτωση για φοιτητές και νέους έως 26 ετών

Minoan Lines Έκπτωση για φοιτητές και νέους έως 26 ετών Η Minoan Lines προσφέρει έκπτωση 20 % για φοιτητές ή νέους επιβάτες έως 26 ετών! Η έκπτωση ισχύει για όλες τις κατηγορίες εκτός από την Lux. Και το καλύτερο από όλα; Ισχύει και για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας! Κάντε κράτηση τώρα!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Η έκπτωση ισχύει για ταξίδι με ή χωρίς ΙΧ αυτοκίνητο (όχημα κατ’ 1) ή μοτοσικλέτα, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός των καμπινών Lux.
 •  Oι φοιτητές πρέπει να επιδεικνύουν την φοιτητική τους ταυτότητα (ή κάρτα ISIC) κατά το check-in πριν την αναχώρηση.

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast Ferries 2020 – Καθίσματα Αεροπορικού Τύπου & Κατάστρωμα

Anek-Superfast Ferries – Καθίσματα Αεροπορικού Τύπου & Κατάστρωμα Ταξιδέψτε με τους φίλους σας στις ειδικές τιμές που σας προσφέρει η Anek-Superfast! Παρέχεται 20 % έκπτωση για οικογένειες ή ομάδες 3-7 επιβατών, που ταξιδεύουν σε καθίσματα αεροπορικού τύπου ή καταστρώματος! Και περιλαμβάνει και το όχημά! Κάντε κράτηση τώρα και εξοικονομήστε χρήματα!

Όροι και Προϋποθέσεις

• Η έκπτωση ισχύει για κατ’ ελάχιστον 3 και το μέγιστο 7 επιβάτες που ταξιδεύουν σε καθίσματα αεροπορικού τύπου ή στο κατάστρωμα με ή χωρίς όχημα (αυτοκίνητο ή minibus με διαστάσεις έως 6μ μήκος και έως 2μ ύψος).
• Όλοι οι επιβάτες / όχημα θα έχουν μία κράτηση με κοινή αναχώρηση και επιστροφή.
• Η έκπτωση παρέχεται και στους επιβάτες και στο όχημα.
• Δεν ισχύει στις κρατήσεις «Camping on board».
• Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Έκπτωση ΜΙΝΟΑΝ-GRIMALDI LINES

Minoan Lines έκπτωση ΜΙΝΟΑΝ-GRIMALDI LINES Ταξιδεύετε ένα μέρος του ταξιδιού σας με την Grimaldi Lines και θέλετε να συνεχίσετε το επόμενο δρομολόγιο με την Minoan Lines; Δεν θα σας κοστίσει πολύ καθώς δικαιούστε έκπτωση 30 %! Πολύ απλά επιδείξτε το εισιτήριό σας με τη Grimaldi Lines! Κάντε κράτηση τώρα!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Iσχύει για όλες τις γραμμές της Minoan Lines για επιβάτες και οχήματα που έχουν ταξιδέψει στο ένα σκέλος με την Grimaldi Lines. Απαραίτητη η επίδειξη του εισιτηρίου της Grimaldi Lines.

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Βρέφη

Anek-Superfast - Βρέφη Το ταξίδι με την οικογένειά σας μπορεί να βγει πολυέξοδο. Αν κάνετε κράτηση με την Anek-Superfast δεν είναι! Τα παιδιά μέχρι 4 ετών που δεν καταλαμβάνουν κάθισμα ή κρεβάτι κοστίζουν 5,50 Ευρώ ανά ταξίδι και έχουν έκπτωση 50% εάν ταξιδεύουν με κάθισμα ή κρεβάτι. Επιλέξτε Anek-Superfast και εξοικονομήστε χρήματα!

Όροι και Προϋποθέσεις

• Παιδιά κάτω των 4 ετών που δεν καταλαμβάνουν κρεβάτι / κάθισμα αεροπορικού τύπου, πληρώνουν €5,50 ναύλο ανά διαδρομή.
• Τα παιδιά κάτω των 4 ετών που καταλαμβάνουν κρεβάτι / κάθισμα αεροπορικού τύπου, πληρώνουν το 50% του επιλεγμένου ναύλου.

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Παιδική Έκπτωση

Anek-Superfast Παιδική Έκπτωση Ταξιδέψτε με τα παιδιά σας χωρίς να σκεφτείτε το υψηλό κόστος. Η Anek-Superfast υποστηρίζει τις οικογένειες με παιδιά! Προσφέρεται έκπτωση 50% στα εισιτήρια για τους μικρούς επιβάτες! Ταξιδέψτε με την οικογένειά σας σε εξαιρετικές τιμές! Κάντε κράτηση τώρα και εξοικονομήστε χρήματα!

Όροι και Προϋποθέσεις

50% Παιδική έκπτωση (Ανκόνα & Βενετία)
• Παιδιά από 4 έως και 16 ετών έχουν έκπτωση 50% στον επιλεγμένο ναύλο.

50% Παιδική έκπτωση (Μπάρι)
• Παιδιά από 4 έως και 16 ετών έχουν έκπτωση 50% στον επιλεγμένο ναύλο.
• Τα παιδιά που ταξιδεύουν σε καμπίνες πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Συνδυασμός εξωτερικού / εσωτερικού δρομολογίου

Minoan Lines 30 % Συνδυασμός εξωτερικού / εσωτερικού δρομολογίου Συνδυάστε το εξωτερικό και το εσωτερικό ακτοπλοϊκό σας ταξίδι και εξοικονομήστε χρήματα! Η Minoan Lines προσφέρει 30 % έκπτωση στο δρομολόγιο του εσωτερικού για όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων και οχημάτων. Πολύ απλά πρέπει να κλείσετε και τα δύο εισιτήρια ταυτόχρονα.

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Η έκπτωση ισχύει για τους επιβάτες και τα οχήματα σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.
 • Η έκπτωση ισχύει για το δρομολόγιο εσωτερικού μόνο όταν τα εισιτήρια εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια για τη διεθνή διαδρομή.
 

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – Αποκλειστική χρήση καμπίνας (μονόκλινη)

Minoan Lines Αποκλειστική χρήση καμπίνας (μονόκλινη) Ταξιδέψτε άνετα από την Ελλάδα στην Ιταλία κλείνοντας μια καμπίνα 2 κρεβατιών για αποκλειστική χρήση και πληρώστε μόνο το 50% για το δεύτερο κρεβάτι! Η Minoan Lines έχει τις καλύτερες επιλογές!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Ταξιδέψτε με άνεση σε μια 2κλινη καμπίνα αποκλειστικά και μόνο για εσάς, πληρώνοντας μόλις +50% για το δεύτερο κρεβάτι για ταξίδια σε χαμηλή περίοδο και +75% για ταξίδια την μεσαία και υψηλή.

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – 100% Δωρεάν Πρωινό

Minoan Lines 100% Δωρεάν Πρωινό Κάνοντας κράτηση για μια Λουξ καμπίνα με τη Minoan Lines μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν πρωινό στα εστιατόρια a la carte ή self service!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Προσφέρεται στο εστιατόριο "A la Carte" για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε καμπίνες LUX.
 • Στην περίπτωση που το πλοίο δεν διαθέτει εστιατόριο"A la Carte", το πρωινό προσφέρεται στο εστιατόριο self-service.

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Επιβάτες άνω των 60 ετών

Anek-Superfast Επιβάτες άνω των 60 ετών Εάν είστε άνω των 60 ετών και θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας με πλοίο, η Anek-Superfast είναι η επιλογή σας! Έχετε δικαίωμα έκπτωσης 20% στα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια. Επωφεληθείτε από αυτή την εξαιρετική προσφορά της Anek-Superfast και ταξιδέψτε με χαμηλό κόστος σε οποιαδήποτε κατηγορία, με ή χωρίς το όχημά σας.

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Έκπτωση 20% σε όλους τους επιβάτες ηλικίας 60 ετών και άνω .
 •  Η έκπτωση ισχύει και στα οχήματα με διαστάσεις έως 6μ μήκος και έως 2μ ύψος, οχήματα με διαστάσεις έως 6μ μήκος και πάνω από 2μ ύψος (με εξαίρεση τις ρυμούλκες) και σε αυτοκίνητα με μπαγκαζιέρα οροφής πάνω από 2μ ύψος και στις μοτοσικλέτες.
 • Η έκπτωση ισχύει για κρατήσεις με Camping on Board.
 •  

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Έκπτωση για Εισιτήρια Εσωτερικού

Anek-Superfast – Προσφορά σε δρομολόγια εσωτερικού Ταξιδεύετε από Ιταλία προς Ελλάδα και θέλετε να εκμεταλευτείτε την ευκαιρία για να επισκεφτείτε και τα υπέροχα Ελληνικά νησιά, να απολαύσετε το μοναδικό Ελληνικό φαγητό και την Ελληνική φιλοξενία; Κλείστε το διεθνές ταξίδι σας με την ANSF ταυτόχρονα με το ταξίδι του εσωτερικού με την ANSF ή την Blue Star Ferries και εκμεταλευτείτε μια μοναδική έκπτωση 30% στο πρώτο δρομολόγιο του εγχώριου ταξιδιού σας!

Όροι και Προϋποθέσεις

• Ισχύει στα εισιτήρια μονής διαδρομής επιβατών και αυτοκινήτων (όλες οι κατηγορίες) των δρομολογίων εσωτερικού (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά ΒΑ Αιγαίου & Κρήτη).
• Η έκπτωση ισχύει στο εισιτήριο εσωτερικού και δε συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση στα εισιτήρια εσωτερικού.
• Ισχύει σε συνδυασμό με ταξίδι στην Αδριατική. Τα εισιτήρια Αδριατικής και τα εισιτήρια εσωτερικού (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά ΒΑ Αιγαίου & Κρήτη) πρέπει να εκδοθούν ταυτόχρονα.

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Δωρεάν Πρωινό σε Λουξ καμπίνα

Anek-Superfast – Δωρεάν πρωινό σε Lux Καμπίνα Το ταξίδι από Ιταλία προς Ελλάδα είναι μεγάλο και γι’αυτό είναι σημαντικό να ταξιδεύετε με άνεση και στυλ! Η ANSF κάνει ακόμα πιο ευχάριστο το ταξίδι των επιβατών που θέλουν να ταξιδεύουν με πολυτέλεια. Απολαύστε το ταξίδι σας στην άνεση μιας LUX καμπίνας στα πλοία της ANEK-SUPERFAST και απολαύστε επιπλέον το δωρεάν πρωινό που προσφέρει η εταιρία στο A la Carte ή Self Service εστιατόριο του πλοίου.

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Οι επιβάτες των καμπινών LUX λαμβάνουν δωρεάν πρωινό στα εστιατόρια A la Carte ή Self Service.
 •  Οι καμπίνες LUX είναι διαθέσιμες στα πλοία Superfast XI, Olympic Champion, Hellenic Spirit & Asterion II.

Κάντε Κράτηση

Minoan Lines 2020 – 100% Δωρεάν πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας

Minoan Lines 100% Δωρεάν πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Ταξιδέψτε σε μια καμπίνα Λουξ ή Junior Suite στο Cruise Europa και στο Cruise Olympia με τη Minoan Lines και επωφεληθείτε από αυτή την εκπληκτική προσφορά! Έχετε δικαίωμα δωρεάν πρόσβασης στο κέντρο ευεξίας του πλοίου. Δοκιμάστε το γυμναστήριο, το χαμάμ, το τζακούζι ή τη σάουνα. Χαλάρωση και πολυτέλεια πάνε μαζί!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Προσφέρεται σε όλους του επιβάτες που ταξιδεύουν σε κατηγορία Deluxe ή Junior Suite με τα πλοία Cruise Europa και Cruise Olympia. H προσφορά δεν περιλαμβάνει τις λοιπές υπηρεσίες του κέντρου όπως μασάζ, θεραπείες σώματος και προσώπου, σολάριουμ κτλ.

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Μονόκλινη Καμπίνα

Anek-Superfast - Μονόκλινη Καμπίνα Εάν ταξιδεύετε μόνος/η και δεν θέλετε να μοιραστείτε την καμπίνα με άλλον/ους επιβάτη/ες επιλέξτε την πιο άνετη λύση - μια καμπίνα για τον εαυτό σας. Κάντε κράτηση για μια μονόκλινη καμπίνα με την Anek-Superfast πληρώνοντας πλήρες ναύλο για ένα κρεβάτι σε 2κλινη καμπίνα και 50% (για Αγκώνα) ή 70% (για το Μπάρι και τη Βενετία) για το δεύτερο κρεβάτι! Κάντε κράτηση τώρα και απολαύστε ένα ευχάριστο ταξίδι με την Anek-Superfast!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Οι κατηγορίες καμπίνας LUX, Α2 και ΑΒ2 (στο Superfast XI μόνο οι καμπίνες LUX και Α2) είναι διαθέσιμες ως μονόκλινες και με επιβάρυνση 50% στη γραμμή της Ανκόνα και 70% στη γραμμή της Βενετίας και του Μπάρι.
 • Οι τετράκλινες καμπίνες δεν διατίθενται ως μονόκλινες. 
 • Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Pure Καμπίνες

Anek-Superfast – Pure Καμπίνες (Καμπίνες με ειδικά σχεδιασμένο υποαλλεργικό σύστημα κλιματισμού) Anek-Superfast Pure Καμπίνες (Διαθέσιμες μόνο στο Superfast ΧI) Η Anek-Superfast έχει κάνει ένα βήμα παραπέρα και έχει την τέλεια λύση για τους επιβάτες που ταλαιπωρούνται από αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Κάντε κράτηση για μια υποαλλεργική καμπίνα διαθέσιμη σε αυτό το πλοίο και απολαύστε ένα ξέγνοιαστο και άνετο ταξίδι από Ιταλία προς Ελλάδα!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Απαιτείται έγκαιρη κράτηση καμπινών γιατί ο αριθμός είναι περιορισμένος.
 • Διατίθενται μόνο στο πλοίο Superfast ΧI στις κατηγορίες καμπινών LUX, A4 και ΑΒ4. Οι LUX PURE καμπίνες μπορούν να διατεθούν ως 2κλινες ή μονόκλινες. Οι 4κλινες εσωτερικές & εξωτερικές PURE καμπίνες μπορούν να διατεθούν ως 4κλινες, 3κλινες, 2κλινες ή μονόκλινες καμπίνες.
 • Επιβάρυνση ναύλου 50€ ανά καμπίνα ανά διαδρομή.
 • Δεν είναι διαθέσιμες ανά κρεβάτι.

Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Anek-Superfast 2020 – Προσφορές για Group

Anek-Superfast - Προσφορές για Group Εάν είστε γκρουπ με 160 ή και 16 άτομα μπορείτε να ζητήσετε τις ειδικές Τιμές για Γκρουπ. Απλά συμπληρώνετε την φόρμα αίτησης για γκρουπ και μας τη στέλνετε. Θα σας στείλουμε την καλύτερη προσφορά!

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στην επιβάρυνση καυσίμων, στα έξοδα μεταφοράς κατοικιδίων και στα εκδρομικά πακέτα. (Επίναυλος Καυσίμων: 5€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Ανκόνα), 3€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Μπάρι), 10€ ανά επιβάτη/όχημα ανά δρομολόγιο (Βενετία)).

Κάντε Κράτηση

Grimaldi Lines 2020 – Συνδυαστική Έκπτωση

Grimaldi Lines 2019 – 30% Συνδυαστική Έκπτωση Ταξιδέψτε από το Μπρίντιζι προς την Ελλάδα και επιστρέψτε στο λιμάνι της Αγκώνας ή της Βενετίας και εξοικονομήστε χρήματα. Με την κράτηση του πρώτου εισιτηρίου σας με την Grimaldi Lines και του δεύτερου με την Minoan Lines, δικαιούστε 30% έκπτωση.  

Όροι και Προϋποθέσεις

 • Η έκπτωση ισχύει για τους επιβάτες και τα οχήματα σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.
 •  Η έκπτωση ισχύει για το δρομολόγιο εσωτερικού με την Minoan Lines μόνο όταν τα εισιτήρια εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια εξωτερικού της Minoan Lines & Grimaldi Lines.

Κάντε Κράτηση

Ventouris Ferries 2020 – Βρέφη

Ventouris Ferries – Βρέφη Η Ventouris Ferries είναι η σωστή επιλογή εάν ταξιδεύετε με το βρέφος σας. Ταξιδεύουν με έκπτωση 100%! Κάντε κράτηση τώρα!

Όροι και Προϋποθέσεις

• 100% έκπτωση σε παιδιά από 0 έως 4 ετών στην κατηγορία κατάστρωμα (πρέπει να καταβληθούν €12.00, έξοδα του λιμανιού).  
• Για όλες τις άλλες κατηγορίες προσφέρεται έκπτωση 50% (παιδική έκπτωση).
• Τα βρέφη πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον 1 ενήλικο.

Κάντε Κράτηση

Ventouris Ferries 2020 – Έκπτωση Early Booking

Ventouris Ferries Έκπτωση Early Booking – Εξοικονομήστε έως 40% ! Εξοικονομήστε το 40 % κάνοντας κράτηση για το ακτοπλοϊκό σας ταξίδι νωρίς φέτος! Ταξιδέψτε στα ασφαλή και άνετα πλοία της Ventouris Ferries με χαμηλό κόστος και ξεκινήστε τις διακοπές σας τώρα. Μην περιμένετε άλλο, κλείστε τα εισιτήριά σας μέσω του online συστήματος κρατήσεων!

Όροι και Προϋποθέσεις

40% Έκπτωση Early Booking για τη γραμμή Μπάρι-Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα
40%
Έκπτωση Early Booking για τη γραμμή Μπάρι-‘Αγιοι Σαράντα
30%
Έκπτωση Early Booking για τη γραμμή Μπάρι-Κεφαλονιά

Η προσφορά ισχύει κάτω από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
• Ισχύει για εισιτήρια μονής διαδρομής αλλά και μετ’ επιστροφής.
• Ισχύει για εισιτήρια που θα επιβεβαιωθούν έως 31.12.2019.
• Ισχύει για όλες τις κατηγορίες καταλύματος και ιδιωτικών οχημάτων.
• Δεν συνδυάζεται με όλες τις άλλες προσφορές και εκπτώσεις.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Μετά την έκδοση του εισιτηρίου με την έκπτωση Early booking, η κράτηση μπορεί να αλλάξει αλλά δεν ακυρώνεται (εάν η κράτηση αλλάξει μετά τις 31.12.2019, η διαφορά μεταξύ του Early booking και στις επίσημες τιμές πρέπει να καταβληθεί) – η διαφορά αυτή υπολογίζεται επί του συνολικού ναύλου του εισιτηρίου. Δεν ισχύει για καμπίνες LUX.

 

 

Κάντε Κράτηση

Ventouris Ferries 2020 – Έκπτωση σε ταξίδια μετ’ επιστροφής

Ventouris Ferries 30 % Έκπτωση σε ταξίδια μετ’ επιστροφής Κάντε κράτηση για την επιστροφή σας ταυτόχρονα με την ημερομηνία της αναχώρησης και εκμεταλλευτείτε την έκπτωση επιστροφής 30 % στο επόμενό σας ταξίδι με τη Ventouris Ferries! Κάντε κράτηση τώρα!

Όροι και Προϋποθέσεις

Εως 30% Έκπτωση σε ταξίδια μετ’ επιστροφής για τη γραμμή Μπάρι-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα
Εως 30% Έκπτωση σε ταξίδια μετ’ επιστροφής για τη γραμμή Μπάρι-Κεφαλονιά
20% Έκπτωση σε ταξίδια μετ’ επιστροφής για τη γραμμή Μπάρι-Άγιοι Σαράντα

Εκπτώσεις επιστροφής δίδονται μόνο εάν το εισιτήριο επιστροφής εκδίδεται ταυτόχρονα με αυτό της μετάβασης. Η έκπτωση στο πρώτο δρομολόγιο χορηγείται ανεξάρτητα από το ποιο λιμάνι επιστροφής έχει επιλεχθεί.

Κάντε Κράτηση

Ventouris Ferries 2020 – Παιδική έκπτωση

Ventouris Ferries  - 50% Παιδική έκπτωση Ταξιδέψτε με τα παιδιά σας με χαμηλό κόστος, καθώς η Ventouris Ferries προσφέρει έκπτωση 50 % για τα παιδιά! Κάντε κράτηση τώρα!

Όροι και Προϋποθέσεις

• 50% έκπτωση επί των κανονικών ναύλων (μονή διαδρομή και μετ’ επιστροφής)για παιδιά από 4 έως 12 ετών.
• Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον 1 ενήλικο.

Κάντε Κράτηση

Ventouris Ferries 2020 – Προσφορές για Group

Ventouris Ferries – Προσφορές για Group Εάν είστε γκρουπ με 160 ή και 21 άτομα μπορείτε να ζητήσετε τις ειδικές Τιμές για Γκρουπ. Απλά συμπληρώνετε την φόρμα αίτησης για γκρουπ και μας τη στέλνετε. Θα σας στείλουμε την καλύτερη προσφορά!

Κάντε Κράτηση