• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στο Ferries-Booking.com, την ιστοσελίδα που προσφέρει όλα τα δρομολόγια της Μεσογείου, συγκρίνει τιμές μεταξύ όλων των ακτοπλοϊκών εταιριών και βρίσκει την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας εύκολα και αβίαστα!

Ποίοι είμαστε

Η εμπειρία μας στον τουρισμό ξεκίνησε το 1964. «Μεταφέραμε» την δραστηριότητά μας online το 1995, με ειδίκευση στις Κρατήσεις Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων Online για τα δρομολόγια Ιταλίας-Ελλάδας και τα δρομολόγια προς τα Ελληνικά νησιά. Η ιστοσελίδα μας Greekferries.gr, το «διαδικτυακό» κεφάλαιο της καριέρας μας, έχει πρωτοπορήσει πολλές φορές και έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στον τομέα της όλα αυτά τα χρόνια.

Επί 15 χρόνια (1994-2008) ήμασταν ο Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων για την Superfast Ferries στην Κρήτη, ενώ η Minoan Lines μας έχει βραβεύσει 4 συνεχόμενες χρονιές (2008-2011) ως τους «Κορυφαίους Συνεργάτες Πωλήσεων για κάθε ξεχωριστό επιβάτη και όχημα στα δρομολόγια εξωτερικού της εταιρίας».

Το 2012, μετά από πολύ προγραμματισμό και σκληρή δουλειά, φέρνουμε την εμπειρία και την πείρα μας σε όλα τα δρομολόγια της Μεσογείου με το Ferries-Booking.com.

Τι προσφέρουμε

Εκτός από τη δυνατότητα να κάνετε την κράτησή σας Online, σας εγγυόμαστε ότι το σύστημα κρατήσεών μας θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη δυνατή επιλογή για το ταξίδι σας το συντομότερο!

Συγκρίνουμε όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες ανά δρομολόγιο, όλες τις ώρες αναχώρησης και άφιξης, όλες τις τιμές και φυσικά υπολογίζουμε όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δικαιούστε, βασισμένοι στα στοιχεία του ταξιδιού σας. Με άλλα λόγια, σας προσφέρουμε μια κράτηση στα μέτρα σας!

Επιλέξτε να κάνετε την κράτησή σας σε μια από τις 7 γλώσσες που προσφέρουμε (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά και Ελληνικά) ξέροντας ότι το έμπειρο, πολύγλωσσο προσωπικό μας είναι εκεί για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι σας.

Ο στόχος μας

Από την αρχή, ο στόχος της εταιρίας μας ήταν να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, άμεση βοήθεια και πάνω από όλα να προβλέπουμε τις ανάγκες του πελάτη μας. Οφείλουμε όλη την επιτυχία μας μέχρι σήμερα στην εμπιστοσύνη και στην προτίμηση που μας έχετε δείξει και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.