50 ΧΡΟΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με μία μόνο Αναζήτηση !

Ταξίδι απλό , Ταξίδι μετ 'επιστροφής , Πολλαπλό Ταξίδι

2η Διαδρομή

3η Διαδρομή

4η Διαδρομή

Προσθέστε - Αφαιρέστε
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΗΛΟY

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΗΣΥΧΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Πώς να πάτε στην Μήλο

Η Μήλος είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις Κυκλάδες και το λιμάνι της είναι ο Αδάμαντας, στη βόρεια πλευρά του νησιού. Η Μήλος συνδέεται συχνά με την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το δρομολόγιο Πειραιάς - Μήλος εξυπηρετείται από ταχύπλοα και συμβατικά πλοία και το ταξίδι διαρκεί από 3 έως 5 ώρες ανάλογα με το πλοίο που θα επιλέξεις.

Παραλίες στην Μήλο

Με πάνω από 70 παραλίες, η Μήλος είναι ένας μικρός καλοκαιρινός παράδεισος. Σας συνιστούμε να αποφύγετε να επισκεφθείτε τις περίφημες παραλίες στο βόρειο τμήμα της Μήλου (και να κολυμπήσετε σ’ αυτές) τις ημέρες που πνέουν βόρειοι άνεμοι. Εκείνες τις ημέρες μπορείτε να επιλέξετε τις νότιες παραλίες του νησιού.

Μια λίστα με τις ωραιότερες παραλίες στη Μήλο:

Τι να κάνετε στην Μήλο

Μην παραλείψετε μία βόλτα με σκάφος στο Κλέφτικο και την Συκιά. Η είσοδος της σπηλιάς είναι μικρή και η πρόσβαση με ιστιοπλοϊκό δεν είναι εφικτή (εκτός αν διαθέτουν μικρή βάρκα, ή κολυμπήσεις μέχρι εκεί). Να επισκεφτείτε νύχτα με γεμάτο φεγγάρι το Σαρακίνικο, να δεις ηλιοβασίλεμα στα Μάρμαρα και να ανεβείτε το Κάστρο.

Ακόμα ενδιαφέρον θα βρείτε στα γραφικά Πολλώνια. Ένα λιμανάκι στην βόρεια πλευρά με ταβέρνες που ακουμπούν το νερό, και πανέμορφο τοπίο.