50 ΧΡΟΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με μία μόνο Αναζήτηση !

Ταξίδι απλό , Ταξίδι μετ 'επιστροφής , Πολλαπλό Ταξίδι

2η Διαδρομή

3η Διαδρομή

4η Διαδρομή

Προσθέστε - Αφαιρέστε
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ

ΗΣΥΧΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Πώς να πάτε στην Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος συνδέεται με καθημερινά δρομολόγια πλοίων με το λιμάνι της Κυλλήνης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και το δρομολόγιο είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσεις στη Ζάκυνθο από Αθήνα και Πελοπόννησο. Τους καλοκαιρινούς μήνες η σύνδεση από Κυλλήνη για Ζάκυνθο είναι πολύ συχνή με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια να φτάνουν τα 10 την ημέρα. Η διάρκεια του ταξιδιού Κυλλήνη - Ζάκυνθος είναι περίπου 1 ώρα.

Παραλίες στην Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος είναι διάσημη για τα κρυστάλλινα νερά, τις λευκές παραλίες, τις σπηλιές και τον εντυπωσιακό βυθό της. Το νησί είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της κατάδυσης ενώ πολλά ταξιδιωτικά γραφεία στο νησί οργανώνουν ημερήσιες κρουαζιέρες που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να κολυμπήσουν σε κρυμμένους κολπίσκους και σε θαλάσσιες σπηλιές.

Μια λίστα με τις ωραιότερες παραλίες στη Ζάκυνθο:

Τι να κάνετε στην Ζάκυνθο

Τα τελευταία χρόνια η Ζάκυνθος έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, καθώς εκτός από όμορφο νησί με πανέμορφες παραλίες, προσφέρει πολλές επιλογές για δραστηριότητες, διασκέδαση, νυχτερινή ζωή, θαλάσσια σπόρ και εκδρομές.

Στην πόλη της Ζακύνθου εκτός από την διασκέδαση σου, θα βρεις και πολλά αξιοθέατα που επιβάλλεται να δεις. Το νεοκλασικό κτίριο του Μαυσωλείου Σολωμού- Κάλβου και Επιφανών Ζακυνθινών καθώς επίσης τη Καθολική Εκκλησία του Αγίου Μάρκου και το παραδοσιακό ρολόι. Το εμπορικό κέντρο της πόλης με τις παραδοσιακές βενετσιάνικες καμάρες. Επίσης λίγο πιο έξω από την πόλη βρίσκεται η Μπόχαλη όπου διαθέτει πανοραμική θέα πάνω από όλη την πόλη και το Ιόνιο.

Μία ακόμα πολύ σημαντική πληροφορία για το νησί είναι ότι η Ζάκυνθος αποτελεί τον παράδεισο της χελώνας καρέτα καρέτα καθώς χρονιά τώρα κατέχει ρεκόρ σε φωλιές.