• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία, Λιμάνια, Ακτοπλοϊκές Κρατήσεις

Κάντε on line κράτηση για το ακτοπλοϊκό σας δρομολόγιο! Σας προσφέρουμε τις οικονομικότερες λύσεις στη Μεσόγειο!

Στη ιστοσελίδα μας ferries-booking.com δείτε τις υπάρχουσες συνδέσεις, πληροφορίες για τα λιμάνια και για όλα τα πλοία στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Τυνησία, το Μαρόκο και τη Μάλτα, καθώς και τα λιμάνια της Σαρδηνίας.

Για να βρείτε αμέσως τις καλύτερες προσφορές, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το αυτόματο σύστημά μας για την σύγκριση τιμών. Υπολογίζουμε σε πραγματικό χρόνο την καλύτερη προσφορά για το δρομολόγιό σας, τον προορισμό των διακοπών σας. Για να κάνει την αναζήτηση όσο το δυνατόν ευκολότερη, ελέγχουμε σε πραγματικό χρόνο όλες τις τιμές και τις προσφορές των ναυτιλιακών.

Ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την άφιξη ή την αναχώρηση σε κάποιο λιμάνι;

Η σελίδα μας για τα λιμάνια και πορθμεία σας βοηθά να επιλέξετε τη σωστή διαδρομή ή λιμάνι, ανάλογα με το τι σας ενδιαφέρει!

Απλά επιλέξτε τον προορισμό σας από τις παρακάτω κατηγορίες και θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για το ταξίδι σας. Πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα πλοία, εναλλακτικά δρομολόγια, πληροφορίες και χάρτες για τα λιμάνια και πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο, τροχόσπιτο ή την μοτοσικλέτα σας, αν ταξιδεύετε μ αυτά.

Δρομολόγια - Λιμάνια ανά χώρα / περιοχή