• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια

Οι φθηνότερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις στη Μεσόγειο. Είτε θέλετε να κλείσετε εισιτήριο από την Ελλάδα για Ιταλία είτε ψάχνετε πλοία για τη Σαρδηνία, Μάλτα, Μαρόκο και Τυνησία – σε πραγματικό χρόνο θα βρούμε για εσάς την οικονομικότερη προσφορά!

Οδηγίες Κρατήσεις:

Ο ευκολότερος τρόπος για το φθηνότερο εισιτήριο: το σύστημα σύγκρισης των τιμών ελέγχει όλες τις εταιρίες. Απλά πληκτρολογήστε τη διαδρομή σας και τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε και θα σας εμφανιστούν όλες οι εταιρίες για την ημερομηνία σας και το δρομολόγιό σας. Ταυτόχρονα υπολογίζονται όλες οι δυνατές εκπτώσεις που δικαιούστε όπως και η διαθεσιμότητα.

Αν ψάχνετε για πιο λεπτομερείς πληροφορίες δρομολογίων, τότε απλά κάντε κλικ στην κατάλληλη διαδρομή για να δείτε τις πληροφορίες που θέλετε.

Ναυτιλιακές Εταιρείες

Το σύστημα κρατήσεων μας λαμβάνει υπόψη κατά την τιμολόγηση όλες τις διαθέσιμες ακτοπλοϊκές εταιρίες . Αν πάλι θέλετε να πάτε με την αγαπημένη σας ναυτιλιακή εταιρεία – Κανένα πρόβλημα!

Είτε με τις Minoan Lines, Anek Lines, Grimaldi Lines ή άλλες ναυτιλιακές εταιρείες, μπορείτε μαζί μας εύκολα και με ασφάλεια να ολοκληρώσετε την κράτησή σας!

Δρομολόγια πλοίων για τον προορισμό σας