50 ΧΡΟΝΙΑ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με μία μόνο Αναζήτηση !

Ταξίδι απλό , Ταξίδι μετ 'επιστροφής , Πολλαπλό Ταξίδι

2η Διαδρομή

3η Διαδρομή

4η Διαδρομή

Προσθέστε - Αφαιρέστε
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Πώς να πάτε στην Μύκονο

Η Μύκονος είναι το πιο διάσημο νησί των Κυκλάδων και η καλύτερη επιλογή για κοσμοπολίτικες διακοπές. Είναι εύκολο να φτάσεις με πλοίο στη Μύκονο, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς το νησί συνδέεται με καθημερινά δρομολόγια με την Αθήνα και συγκεκριμένα το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι της Ραφήνας.

Το δρομολόγιο Ραφήνα - Μύκονος είναι αρκετά δημοφιλής επιλογή, λόγω της κοντινής απόστασης της Ραφήνας με τις βορειοδυτικές Κυκλάδες. Το ταξίδι από το λιμάνι της Ραφήνας για Μύκονο διαρκεί από 2 έως 4 ώρες.

Το δρομολόγιο Πειραιάς - Μύκονος εκτελείται όλο το χρόνο με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και το ταξίδι διαρκεί από 2,5 έως 7 ώρες ανάλογα με το πλοίο και τις στάσεις του δρομολογίου.

Αν θες να πας στη Μύκονο από τη Βόρεια Ελλάδα μπορείς να ταξιδέψεις από το λιμάνι της Καβάλας για Μύκονο με ενδιάμεσο σταθμό την Ικαρία ή τη Σάμο.

Παραλίες στην Μύκονο

Οι παραλίες της Μυκόνου είναι φανταστικές και σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα γούστα. Η Μύκονος έχει παραλίες που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα είδη επισκεπτών, από τον επισκέπτη που αναζητά έντονη διασκέδαση έως τους μοναχικούς φυσιολάτρες.

Μια λίστα με κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες στη Μύκονο:

Τι να κάνετε στην Μύκονο

Η Μύκονος είναι το πλέον γνωστό Ελληνικό νησί σε όλο τον κόσμο. Ο κοσμοπολιτικός Μυκονιάτικος αέρας, οι διασημότητες που την επισκέπτονται, η ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και οι εκπληκτικές παραλίες της, κάνουν την Μύκονο ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους αλλά και έναν προσφιλή προορισμό για διακοπές σχεδόν όλο το χρόνο.

Η διασκέδαση είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να πας στη Μύκονο και δεν είναι τυχαίο πως το νησί συχνά λέγεται και Ίμπιζα της Ελλάδας. Οι επιλογές για διασκέδαση είναι πολλές και για όλα τα γούστα. Στα σοκάκια της Χώρας της Μυκόνου και στη Μικρή Βενετία θα βρεις μπαρ, club, cocktail bar - κάποια με απίστευτη θέα στη θάλασσα - ενώ στη γειτονιά Ματογιάννια αξίζει να κάτσεις σε ένα από τα καφέ-μπαρ και να απολαύσεις την λαμπερή περαντζάδα στα διάσημα καλντερίμια της Μυκόνου.

Τα ασπροβαμένα παραδοσιακά σπιτάκια της Μυκόνου συνδυάζονται απόλυτα με την σύγχρονη τουριστική υποδομή του νησιού και μαζί προσφέρουν έναν μοναδικό τόπο για διακοπές, διασκέδαση και ξεκούραση. Σίγουρα στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια τις Μυκόνου θα έχετε άριστη φιλοξενία. Μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε την περιοχή Μικρή Βενετία και να θαυμάσετε την ομορφιά του τοπίου αλλά και τα υπέροχα πολύχρωμα κτήρια.

Στο νησί υπάρχουν και πολλές εκκλησίες και ξωκλήσια για να επισκεφτείτε και να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική και την μοναδικότητα των εικόνων. Στη Μύκονο ανήκουν και τα δυο μικρά νησάκια της Ρήνειας και της Δήλου. Η Δήλος που στα μυθολογικά χρόνια θεωρήθηκε το ιερό νησί, δεν κατοικείτε αλλά διαθέτει έναν απίστευτο ιστορικό πλούτο με τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Δήλου στα οποία σώζονται σπουδαία ευρήματα. Αξίζει να επισκεφτείτε την Δήλο και να θαυμάσετε τα εκθέματα που υπάρχουν. Καθημερινά αναχωρούν από την Μύκονο καΐκια για το νησάκι της Δήλου και η διαδρομή δεν διαρκεί πάνω από 20 λεπτά.