• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Agoudimos Lines

Agoudimos LinesΗ Agoudimos Lines είναι γνωστή για τις χαμηλές τιμές των εισιτηρίων της στα δρομολόγια μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας! Παρά το χαμηλό κόστος ταξιδιού, η Agoudimos Lines προσφέρει στους επιβάτες της ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και άνεσης. Η φιλική ατμόσφαιρα και η προθυμία του πληρώματος να ευχαριστήσει τους επιβάτες της, κάνει την Agoudimos Lines μια από τις ανερχόμενες, δημοφιλής ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Η Agoudimos Lines προσφέρει την υπηρεσία Camping on board σε όλα τα δρομολόγια από το Μπάρι προς την Ελλάδα. Οι οπαδοί του Camping on board που ταξιδεύουν με το τροχόσπιτό τους ή μαζί με το ΙΧ τους και το τροχόσπιτο τους, μπορούν να απολαύσουν την άνεση του οχήματός τους εν πλω. Ξεκινήστε τις διακοπές σας αμέσως μόλις επιβιβαστείτε και απολαύστε το ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Για τους μικρούς επιβάτες υπάρχει μια παιδική χαρά για να τους διασκεδάζει.

Η διασκέδαση και ταξίδια πάνε μαζί. Τα ψώνια επί του σκάφους είναι μία από τις μεγαλύτερες χαρές, απολαύστε μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα, απολαύστε ένα ποτό στο φιλικό μπαρ, ή μια τυχερή βραδιά στο καζίνο. Είναι όλα όσα χρειάζεστε για ένα αξέχαστο ταξίδι.

Είτε ταξιδεύετε μόνος σας ή με όλη την οικογένεια, είτε θέλετε καμπίνα ή ένα απλό κατάστρωμα ή camping on board, οι βασικές εκπτώσεις και οι εποχιακές προσφορές σας εγγυούνται μια καλή τιμή για την κράτησή σας.

Για ένα ευχάριστο αλλά και οικονομικό ταξίδι με την Agoudimos Lines, κάντε κλικ εδώ!