• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Anek - Superfast Ferries

Anek SuperfastΗ Αnek – Superfast Ferries αποτελείται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Anek Lines και Superfast Ferries και εξυπηρετούν τα δρομολόγια Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Αγκώνα και αντίστροφα και τη διαδρομή Πειραιά-Ηράκλειο.

Η Αnek – Superfast Ferries είναι η εταιρεία που προσφέρει την υπηρεσία «Camping on Board» στη γραμμή της Αγκώνας. Απολαύστε την άνεση του τροχόσπιτού σας, ενώ κάνετε το ταξίδι σας εν πλω. Μπορείτε να φέρετε το σκύλο σας στο ανοικτό κατάστρωμα και να μείνει μαζί σας στο τροχόσπιτο σας. Έτσι και ο αγαπημένος, τετράποδος φίλος σας απολαμβάνει τις διακοπές!
Εάν δεν έχετε τροχόσπιτο, αλλά θέλετε να έχετε την συντροφιά του κατοικίδιου σας, η Αnek – Superfast Ferries προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό καμπίνων για κατοικίδια στο Superfast XI και στο Superfast VI μόνο.

Προσφέροντας διάφορες ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, όπως οικογενειακές προσφορές, εκπτώσεις για παιδιά, για νέους και ηλικιωμένους, η Αnek – Superfast Ferries σας προσφέρει ένα άνετο ταξίδι σε μια λογική τιμή. Το ταξίδι σας με τα σύγχρονα πλοία της Αnek – Superfast Ferries μοιάζει με κρουαζιέρα, λόγω των ανέσεων επί του σκάφους. Από τη στιγμή που θα επιβιβαστείτε στο σκάφος θα απολαύσετε τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Η Αnek – Superfast Ferries έχει πολυτελής, καθαρές και όμορφα διακοσμημένες περιοχές επί των πλοίων, οι οποίες είναι μόνο μικρά παραδείγματα της προσοχής τους για να σας προσφέρουν το καλύτερο.

Θα δείτε ότι το ταξίδι στη θάλασσα είναι διασκέδαση! Οι πισίνες, οι ντίσκο, τα μπαρ θα σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές. Και ποιος δεν θέλει να πάρει το ρίσκο του στο καζίνο!

Απολαύστε τα νόστιμα γεύματα στο εστιατόριο A la carte καθώς και το εστιατόριο self-service.

Κλείστε τα εισιτήριά σας σήμερα και «μπείτε» σε διάθεση διακοπών!