• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Dodekanisos Seaways

Dodekanisos SeawaysΗ Dodekanisos Seaways εξυπηρετεί τα δρομολόγια μεταξύ των Δωδεκανήσων και παρέχει συχνή και γρήγορη εξυπηρέτηση με δύο σύγχρονα ταχύπλοα σκάφη, το Dodekanisos Express και το Dodekanisos Pride.

Επωφεληθείτε από διάφορες εκπτώσεις που ισχύουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Επιπλέον, υπάρχει μια ειδική έκπτωση για τα παιδιά.

Τα πλοία παρέχουν θέσεις στο κύριο κατάστρωμα ή στον πάνω όροφο και υπάρχουν περιορισμένες θέσεις για τα αυτοκίνητα. Από τη στιγμή της επιβίβασής σας, θα εντυπωσιαστείτε με το καλωσόρισμα και την φιλική ατμόσφαιρα και φιλοξενία.

Η Dodekanisos Seaways έχει πολυτελής, καθαρές και όμορφα διακοσμημένες περιοχές επί των πλοίων, οι οποίες είναι μόνο μικρά παραδείγματα της προσοχής τους για να σας προσφέρουν το καλύτερο.

Ψάχνετε για άνεση, ένα καλό γεύμα, ή ένα ποτό με θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Βρείτε τα όλα μαζί σε ένα ταξίδι με την Dodekanisos Seaways.

Επιβιβαστείτε και να βιώστε το άνετο ταξίδι με αυτά τα σύγχρονα πλοία, απολαμβάνοντας τη θέα των νησιών που θα συναντήσετε.

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες εν πλω!