• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

NEL Lines Ferries

NEL LinesΤα πλοία της Nel Lines εξυπηρετούν τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Βόρειες Σποράδες και κάποια νησιά των Κυκλάδων με τα ταχύπλοα τους. Η Nel Lines έχει στην ιδιοκτησία της το μεγαλύτερο και ταχύτερο πλοίο της Μεσογείου, το «Αίολος Κεντέρης», ένα παράδειγμα της πολυτέλειας και της κομψότητας και σίγουρα ένα από τα «διαμάντια» του στόλου.

Προσφέροντας πολύ καλές εκπτώσεις στις οικογένειες και με παροχές υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, η Nel Lines προσπαθεί να βοηθήσει τις οικογένειες να απολαύσουν άνετες και αξέχαστες διακοπές! Η Nel Lines έχει πολυτελής, καθαρές και όμορφα διακοσμημένες περιοχές επί των πλοίων, οι οποίες είναι μόνο μικρά παραδείγματα της προσοχής τους για να σας προσφέρουν το καλύτερο.

Εξοπλισμένα με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και διευκολύνσεων: εστιατόριο, μπαρ, καταστήματα και internet corners, τα πλοία της Nel Lines προσφέρουν τα πάντα για την άνεση των επιβατών και αποδεικνύουν ότι το ταξίδι στη θάλασσα είναι διασκεδαστικό! Άνεση από τη στιγμή που ξεκινά το ταξίδι σας.

Ψάχνετε για άνεση, ένα καλό γεύμα, ή ένα ποτό με θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας; Βρείτε τα όλα μαζί σε ένα ταξίδι με την Nel Lines.

Η Nel Lines είναι η πύλη σας προς τα ελληνικά νησιά!