• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Κατάνια

Λιμάνι Κατάνια - online κρατησεις

Πλοία για Κατάνια. Πλοία από και προς Κατάνια.

Στο on line σύστημα κρατήσεών μας θα βρείτε πληροφορίες για όλες τις διαθέσιμες ακτοπλοϊκές συνδέσεις, τα πλοία, όπως και την σύγκριση τιμών.

Η πόλη της Κατάνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας και πρωτεύουσα της επαρχίας της Κατάνης. Η πόλη βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Σικελίας, περίπου 30 χλμ. από την Αίτνα (το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης). Από την Κατάνια υπάρχουν ακτοπλοϊκές συνδέσεις για το Σαλέρνο στην ηπειρωτική Ιταλία και για Μάλτα.

Πλοία για Κατάνια – on line οικονομικές κρατήσεις


Κλείστε τώρα στο on line σύστημά μας τα εισιτήρια σας για Σικελία – Κατάνια και επωφεληθείτε από τις προσφορές. Η σύνδεση από και προς την Κατάνια στη Σικελία προσφέρετε από την εταιρεία GRIMALDI LINES.

Το σύστημα κρατήσεών μας, λαμβάνει υπ όψιν του όλες τις προσφορές των ναυτιλιακών εταιρειών έτσι, και σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στον σχεδιασμό τον διακοπών σας χωρίς να χάνετε χρόνο ψάχνοντας την οικονομικότερη λύση. Εκπτώσεις προσφέρονται καθ όλη την διάρκεια του χρόνου, όπως και προσφορές ανάλογα την εποχή. Είτε ταξιδεύετε μόνος, ή με φίλους ή την οικογένειά σας ή αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας, μοτοσικλέτα ή το τροχόσπιτό σας, οι αντίστοιχες εκπτώσεις περιλαμβάνονται αυτόματα στο σύστημα κρατήσεών μας.

Ακτοπλοϊκές συνδέσεις από/προς Κατάνια


Πλοία από Κατάνια για ηπειρωτική Ιταλία. Δρομολόγια μεταξύ Κατάνια και ηπειρωτικής Ιταλίας. Πλοία από και προς Σαλέρνο.

Πλοία από Κατάνια για Μάλτα και Τυνησία. Δρομολόγια μεταξύ Κατάνια και Μάλτας. Πλοία από και προς Μάλτα και Τυνησία.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο πλοίο από το λιμάνι της Κατάνια; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πλοίων, πορθμείων και για τις τρέχουσες προσφορές για την αναζήτησή σας για Ταγγέρη μπορεί να βρεθεί εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια από και προς την Σικελία θα βρείτε εδώ.

Εναλλακτικές επιλογές στα λιμάνια της Σικελίας


Ψάχνετε για ένα πλοίο από άλλο λιμάνι στη Σικελία;

Κανένα πρόβλημα – Εκτός από τα δρομολόγια για την Κατάνια προσφέρουμε επίσης πληροφορίες και δυνατότητες κράτησης και για άλλα λιμάνια στη Σικελία. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο λιμάνι, και θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με πλοία και συνδέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια προς Τυνησία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο, Σαρδηνία, Μάλτα, Ιταλία όπως και άλλα λιμάνια θα βρείτε εδώ.