• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Μπάρι για Δυρράχιο

Πλοία από Μπάρι για Δυρράχιο online κρατήσεις

Πλοία από Μπάρι για Δυρράχιο. Κάντε την κράτηση των θέσεων σας από Μπάρι προς Δυρράχιο στο online σύστημά μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές για την διαδρομή Ιταλία-Αλβανία. Απολαύστε ένα ευχάριστο και ξεκούραστο ταξίδι στο πλοίο για Δυρράχιο με την Anek Lines ή την Ventouris Ferries.

Οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Δυρράχιο για Μπάρι με online κράτηση


Με το σύστημά μας ελέγξτε σε πραγματικό χρόνο τις καλύτερες τιμές και την διαθεσιμότητα και κλείστε αμέσως τα εισιτήριά σας.

Για την κράτηση Μπάρι Δυρράχιο, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης των τιμών. Όλες οι ναυτιλιακές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια τις ημερομηνίες ταξιδιού σας ταξινομούνται με βάση την τιμή και εσείς μπορείτε είτε να επιλέξετε το πιο οικονομικό δρομολόγιο, είτε την αγαπημένη σας εταιρία. Η αναζήτηση γίνεται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει όλες τις τρέχουσες τιμές και δρομολόγια μεταξύ όλων των πλοίων στη γραμμή Μπάρι Δυρράχιο.

Λιμάνια στις γραμμές Μπάρι / Δυρράχιο


Ψάχνετε για πληροφορίες για το λιμάνι του Μπάρι ή το λιμάνι στο Δυρράχιο;

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα πλοία στη γραμμή Μπάρι / Δυρράχιο, ακτοπλοϊκές εταιρίες και διαθέσιμες ακτοπλοϊκές συνδέσεις, καθώς και πληροφορίες για τα λιμάνια και πληροφορίες για το ταξίδι σας, επισκεφθείτε το σύνδεσμο κάθε λιμανιού:

Πλοία στις γραμμές του Μπάρι – Δυρράχιο


Το πλοίο από το Μπάρι προς Δυρράχιο είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες διαδρομές στα δρομολόγια από την Ιταλία προς την Αλβανία και λειτουργεί από τις ακόλουθες εταιρείες:

  • » Πλοία από Μπάρι για Δυρράχιο με Anek Lines
  • » Πλοία από Μπάρι για Δυρράχιο με Ventouris Ferries

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι του Μπάρι ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για το Δυρράχιο από το λιμάνι του Μπάρι από τις 22:00 έως τις 24:00.

Camping on Board

Η VENTOURIS FERRIES για τη διαδρομή από Μπάρι προς Δυρράχιο προσφέρει «Camping on board».

Γραμμή Μπάρι – Δυρράχιο | τελευταίες προσφορές και εκπτώσεις


Προσφορές στα πλοία για Μπάρι και Δυρράχιο. Κάντε κράτηση τώρα και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο Μπάρι – Δυρράχιο.